+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Sell Hoss

Dezvoltarea de aplicații mobile Sell Hoss la comanda

Comanda

Sell Hoss — știri în domeniul agriculturii din Moldova

Această aplicație este o versiune mobilă a site-ului Sell-hoss.md, care este specializat în știri și alte servicii din sectorul agricol. Aceasta va fi utilă pentru antreprenorii, care lucrează în această industrie, precum și pentru proprietarii terenurilor, care cultivă produse agricole. În afară de știri, aplicația oferă: curs valutar, asistență juridică, notificări de noi legi, agro-prognoze (agromoteo), precum și prețuri actuale la culturile cultivate pe piața internă și străină.

Funcționalitatea aplicației mobile Sell Hoss la comandă
Lista de produse în aplicația mobilă Sell Hoss creată
Costul mărfurilor în aplicația Sell Hoss
Crearea unei aplicații mobile utile pentru Android

Sarcinile stabilite de către client

A fost necesar să se dezvolte aplicatie android, care să dubleze la maxim componența vizuală a site-ului principal, astfel încât utilizatorilor să le fie mai ușor de a se adapta la versiunea mobilă. Sarcina a fost de a crea un design unic, animație ușoară și frumoasă, atunci când vă deplasați de la o secțiune la alta și o structură convenabilă, care vă permite să conduceți în mod logic utilizatorul la acțiunea dorită. Limbile aplicației — rusă și română. Sistemul de operare — Android.

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Echipa noastră de profesioniști a dezvoltat aplicația funcțională Sell Hoss, cu un design unic atrăgător și o navigație ușoară și clară. Structura este pe deplin compatibilă sarcina tehnică prevăzută și permite utilizatorilor să găsească cu ușurință informațiile necesare. Aplicația funcționează în mod constant în sistemul de operare Android, toate elementele grafice sunt afișate corect pe dispozitive mobile cu rezoluții diferite.

Aplicația mobilă Sell Hoss
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect