1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Sell Hoss
Funcționalitatea aplicației mobile Sell Hoss la comandă
Lista de produse în aplicația mobilă Sell Hoss creată
Costul mărfurilor în aplicația Sell Hoss

Crearea unei aplicații mobile utile pentru Android

Sarcinile stabilite de către client

A fost necesar să se dezvolte aplicatie android, care să dubleze la maxim componența vizuală a site-ului principal, astfel încât utilizatorilor să le fie mai ușor de a se adapta la versiunea mobilă. Sarcina a fost de a crea un design unic, animație ușoară și frumoasă, atunci când vă deplasați de la o secțiune la alta și o structură convenabilă, care vă permite să conduceți în mod logic utilizatorul la acțiunea dorită. Limbile aplicației — rusă și română. Sistemul de operare — Android.

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Echipa noastră de profesioniști a dezvoltat aplicația funcțională Sell Hoss, cu un design unic atrăgător și o navigație ușoară și clară. Structura este pe deplin compatibilă sarcina tehnică prevăzută și permite utilizatorilor să găsească cu ușurință informațiile necesare. Aplicația funcționează în mod constant în sistemul de operare Android, toate elementele grafice sunt afișate corect pe dispozitive mobile cu rezoluții diferite.

Aplicația mobilă Sell Hoss
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel