1. Principala
  2. Site-uri
  3. Sauto

Elaborarea site-ului Sauto la comanda

Sauto

Sarcinile

Adăugarea catalogului complet de mașini disponibile, implementarea unui calculator online de împrumut, căutarea internă și antetul fix, cu un logo – au fost principalele sarcini care trebuiau abordate în procesul de dezvoltare a site-ului. De asemenea, adăugarea unui spațiu pentru videoclipuri pe pagina principală și secțiunea "recenzie video" — au fost cerințe, la fel de importante care trebuiau îndeplinite.

Soluții eficiente de la specialiști

Catalogul de mașini conține toate informațiile necesare: descrieri, prețul și fotografii de calitate. În secțiunea "oferte", o parte a textului apare când se face click pe subtitlu. Pagina de contact conține toate informațiile necesare cu o hartă și o listă cu transportul public cu care puteți ajunge la companie. A fost introdus cu succes un calculator de credit online și o casetă pentru căutare internă. În final, clientul a obținut un site perfect structurat, și în același timp, un instrument eficient pentru a dezvolta propria afacere!

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit