1. Principala
  2. Site-uri
  3. PPFC

Elaborarea site-ului PPFC

PPFC

Principalele sarcini

În linii generale: crearea unui design adaptabil cu un antet fix pe site, căutări interne, formă de înregistrare și butoane de conectare. Pe pagina principală a fost necesar să se implementeze un slide cu imagini tematice, să se adauge butoane pentru rețele de socializare și un formular de contact. A fost important să fie dezvoltată o structură convenabilă și o navigare ușoară pe site pentru o căutare confortabilă și găsirea rapidă a informațiilor de către utilizatori.

Soluții orientate pe rezultat

Structura site-ului a fost gândită de specialiști și a fost creat un design adaptiv. Pagina principală prezintă știri și evenimente. Antetul site-ului, căutarea internă, butoanele de înregistrare, rețelele de socializare, slide-ul cu imagini tematice atractive, formularul de feedback - instrumente de calitate a site-ului web, care au fost implementate cu succes de către echipa noastră. În final, clientul a primit un site informativ și convenabil.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit