+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. PPFC

Elaborarea site-ului PPFC

p4ec.md

Parteneriat pentru fiecare copil (PPFC)

«PPFC» - platformă de sprijin social pentru bunăstarea copiilor și a familiilor din Republica Moldova. Este o resursă interactivă de comunicare și un instrument pentru schimbul de informații, conceput pentru a înștiința publicul din Moldova despre programele actuale în acest sens, cât și soluțiile oferite de stat. De asemenea, este o platformă destinată profesioniștilor din domeniul protecției copilului și familiei, precum și pentru părinți și copii.

 

PPFC

 

Principalele sarcini

În linii generale: crearea unui design adaptabil cu un antet fix pe site, căutări interne, formă de înregistrare și butoane de conectare. Pe pagina principală a fost necesar să se implementeze un slide cu imagini tematice, să se adauge butoane pentru rețele de socializare și un formular de contact. A fost important să fie dezvoltată o structură convenabilă și o navigare ușoară pe site pentru o căutare confortabilă și găsirea rapidă a informațiilor de către utilizatori.

Soluții orientate pe rezultat

Structura site-ului a fost gândită de specialiști și a fost creat un design adaptiv. Pagina principală prezintă știri și evenimente. Antetul site-ului, căutarea internă, butoanele de înregistrare, rețelele de socializare, slide-ul cu imagini tematice atractive, formularul de feedback - instrumente de calitate a site-ului web, care au fost implementate cu succes de către echipa noastră. În final, clientul a primit un site informativ și convenabil.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect