1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Opel
Gradul de utilizare a aplicației mobile Opel Moldova
Catalogul automobilelor aplicației mobile Opel Moldova
Informații despre mașină Aplicații Opel Moldova

Sarcinile și soluțiile implementate de Studio Webmaster

Sarcinile atribuite

A fost necesar să se dezvolte o aplicație IOS, care repetă conceptul versiunii desktop a site-ului, și anume, design, paleta de culori (temă închisă), navigarea. Pentru aceasta, a fost necesar de a adapta toate elementele textuale și grafice pentru versiunea mobilă. În conformitate cu sarcina tehnică, aplicația trebuie să fie disponibilă în limbile română și rusă, să funcționeze pe sistemul de operare Android și IOS. Cerința obligatorie - capacitatea de a trimite push-notificări utilizatorilor.

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Aplicația sa dovedit a fi informativă, multifuncțională și convenabilă. Aceasta îndeplinește aceleași funcții, la fel ca și resursa principală. Din pagina principală, vizitatorii pot ajunge ușor la secțiunea dorită, datorită unui studiu detaliat al structurii și a pictogramelor grafice adaptive, care sugerează direcția corectă a pasului următor. Pe parcursul proiectului, am implementat tehnologii, cum ar fi GPS, ISON, Core Data. Toate componentele aplicației sunt afișate corect și funcționează pe diverse gadgeturi mobile (Android și IOS).

Funcționalitate aplicație mobilă Opel
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel