+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Aplicații mobile
  3. Opel

Aplicația mobilă Opel Moldova la comanda

Comanda

Opel — aplicaţia oficială Opel Moldova

Aplicare convenabilă și funcțională dedicată exclusiv mașinilor Opel și întreținerii acestora. Cu ajutorul căreia vă puteți înscrie online pentru service, test drive, indiferent de locația dumneavoastră reală. Aplicația vă permite, de asemenea, să faceți o estimare a costului unui autovehicul înainte de vânzare, să vă familiarizați cu gama de modele Opel și prețurile curente, să calculați plățile lunare pentru cumpărarea unei mașini în leasing. Dacă aveți programată în curând o inspecție tehnică , aplicația vă va aminti neapărat, prin intermediul notificărilor push.

Gradul de utilizare a aplicației mobile Opel Moldova
Catalogul automobilelor aplicației mobile Opel Moldova
Informații despre mașină Aplicații Opel Moldova
Sarcinile și soluțiile implementate de Studio Webmaster

Sarcinile atribuite

A fost necesar să se dezvolte o aplicație, care repetă conceptul versiunii desktop a site-ului, și anume, design, paleta de culori (temă închisă), navigarea. Pentru aceasta, a fost necesar de a adapta toate elementele textuale și grafice pentru versiunea mobilă. În conformitate cu sarcina tehnică, aplicația trebuie să fie disponibilă în limbile română și rusă, să funcționeze pe sistemul de operare Android și IOS. Cerința obligatorie - capacitatea de a trimite push-notificări utilizatorilor.

Soluțiile propuse de experții Studio Webmaster

Aplicația sa dovedit a fi informativă, multifuncțională și convenabilă. Aceasta îndeplinește aceleași funcții, la fel ca și resursa principală. Din pagina principală, vizitatorii pot ajunge ușor la secțiunea dorită, datorită unui studiu detaliat al structurii și a pictogramelor grafice adaptive, care sugerează direcția corectă a pasului următor. Pe parcursul proiectului, am implementat tehnologii, cum ar fi GPS, ISON, Core Data. Toate componentele aplicației sunt afișate corect și funcționează pe diverse gadgeturi mobile (Android și IOS).

Funcționalitate aplicație mobilă Opel
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect