+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Navali Dar

Elaborarea site-ului Navali Dar la comanda

navalioutlet.md

Navali Outlet - magazin de îmbrăcăminte online în Chișinău

«Navali Outlet» - este o rețea de showroom-uri din Republica Moldova, care oferă pe piață îmbrăcăminte de firmă, la reduceri semnificative. Sortimentul magazinului este reprezentat de cele mai diverse elemente vestimentare pentru bărbați, femei și copii. Magazinul online navalioutlet.md vă permite să cumpărați haine cu livrare în întreaga țară. De asemenea, este posibilă returnarea și înlocuirea cu un alt produs. Navali Outlet reprezintă un serviciu unic, care propune pe piață haine de firmă cu reduceri de până la 70% din costul inițial al mărfii.

 

Navali Dar

 

Principalele sarcini

Scopul principal a fost crearea unui site web și dezvoltarea unui design elegant, specific unui magazin online de îmbrăcăminte. În mod corespunzător a fost necesar să fie introduse toate instrumentele de rigoare: căutarea internă, un coș de mărfuri, un catalog de îmbrăcăminte cu categorii, fotografii și prețuri, sistemul de comandare și plată. Catalogul trebuia să fie reprezentat de un meniu derulant cu trei categorii. De asemenea, a fost important să introducem formulare de feedback, butoane "adăugați în coș" și "lăsați comentariu". În subsolul site-ului trebuia adăugat un formular de abonament și butoane pentru rețelele de socializare.

Soluții pentru eficiență

Toate cerințele de bază și preferințele clientului au fost respectate. A fost dezvoltat un magazin online calitativ și convenabil, cu un design atrăgător, plin de eleganță. Catalogul este prezentat în meniu cu o listă derulantă din 3 categorii, fiecare având subcategorii. Toate instrumentele de bază a unui magazin online au fost implementate cu succes: formulare de feedback, căutare internă, coș de cumpărături, secțiunea "Customer service" cu informații despre modalitățile de livrare și de plată etc. De asemenea, au fost introduse butoanele pentru rețelele de socializare și formularele de abonament. În rezultat, clientul a obținut un magazin online eficient și în același timp, un instrument calitativ pentru a spori vânzările și a atrage noi clienți.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect