+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Money Quest

Aplicația mobilă Money Quest la comanda

Comanda

Money Quest — o aplicație care vă permite să câștigați la trecerea quest-urilor

Obiectivul principal al serviciului - colectarea diferitelor tipuri de informații pentru o recompensă. Cum se întâmplă acest lucru? Descărcați și instalați aplicația, vă înregistrați în sistem și puteți începe să efectuați sarcinile de la branduri bine cunoscute. Puteți obține venituri suplimentare prin vizitarea diferitelor magazine, centre comerciale, răspunzând la chestionare simple etc. Recompensa pentru o sarcină completată este de la 10 la 50 de lei.

Completarea informațiilor despre dvs. în aplicația mobilă Money Quest
Lista serviciilor aplicației Money Quest De La Studio webmaster
Descrierea jobului aplicației mobile Money Quest
Implementarea proiectului de Studio Webmaster

Sarcinile principale

A fost primită o solicitare, pentru crearea unei aplicații, cu ajutorul căreia, locuitorii Moldovei ar avea posibilitatea de a obține venituri suplimentare. Pentru aceasta, trebuie dezvoltat un design, un logo și o interfață clară, dar interesantă, în limba engleză. Conform sarcinii tehnice, trebuie utilizate toate modulele și o structură dezvoltată, pentru o interacțiune eficientă între utilizatorul aplicației și organul de inspecție.

Soluții eficiente de succes

Am creat o aplicație unică, utilă și funcțională, care simplifică procesul de colectare a diverselor informații statistice pentru antreprenori și administratori. La crearea unui design, a fost luată decizia să se utilizeze, în cea mai mare parte, culoarea albastră (cu excepția albului), deoarece contribuie la concentrarea atenției. Pe parcursul proiectului am folosit, în special, tehnologii, cum ar fi Google Maps, Camera API. Aplicația a demonstrat o funcționare stabilă chiar și în condiții de trafic intens, precum și afișarea corectă a informațiilor textuale și grafice pe ecranele dispozitivelor mobile cu extensii diferite (Android și IOS).

Dezvoltarea unei aplicații mobile pentru venituri suplimentare Money Quest
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect