1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Money Quest
Completarea informațiilor despre dvs. în aplicația mobilă Money Quest
Lista serviciilor aplicației Money Quest De La Studio webmaster
Descrierea jobului aplicației mobile Money Quest

Implementarea proiectului de Studio Webmaster

Sarcinile principale

A fost primită o solicitare, pentru crearea unei aplicații, cu ajutorul căreia, locuitorii Moldovei ar avea posibilitatea de a obține venituri suplimentare. Pentru aceasta, trebuie dezvoltat un design, un logo și o interfață clară, dar interesantă, în limba engleză. Conform sarcinii tehnice, trebuie utilizate toate modulele și o structură dezvoltată, pentru o interacțiune eficientă între utilizatorul aplicației și organul de inspecție.

Soluții eficiente de succes

Am creat o aplicație unică, utilă și funcțională, care simplifică procesul de colectare a diverselor informații statistice pentru antreprenori și administratori. La crearea unui design, a fost luată decizia să se utilizeze, în cea mai mare parte, culoarea albastră (cu excepția albului), deoarece contribuie la concentrarea atenției. Pe parcursul proiectului am folosit, în special, tehnologii, cum ar fi Google Maps, Camera API. Aplicația a demonstrat o funcționare stabilă chiar și în condiții de trafic intens, precum și afișarea corectă a informațiilor textuale și grafice pe ecranele dispozitivelor mobile cu extensii diferite (Android și IOS). Pentru a comanda dezvoltarea de aplicații mobile - completați o cerere de pe site sau sunați la ☎ + (373) 60-10-66-66

Dezvoltarea unei aplicații mobile pentru venituri suplimentare Money Quest
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel