+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Metalica Zuev

Elaborarea site-ului Metalica Zuev

metalica-zuev.com

«Metalica Zuev» - furnizor elemente metalice în Moldova

Compania «Metalica Zuev» - este unul dintre liderii în distribuția en-gros a produselor metalice în Moldova. Propria fabrică de producție permite companiei, fabricarea și instalarea elementelor metalice pentru o gamă largă de aplicări: de la standuri publicitare, până la structuri portante pentru construcții industriale și civile, ținând cont de toate standardele de proiectare.

 

Metalica Zuev

 

Sarcini care necesită soluții

Clientul a stabilit sarcina de a implementa meniul lateral al site-ului cu logo-ul companiei, un panou pentru limbă, un formular de contact și un slide cu fotografii. Site-ul ar trebui să fie informativ, convenabil și interesant pentru utilizatori. Meniul trebuia împărțit în 8 categorii, care vor oferi informații despre obiectivele strategice, partenerii companiei, sortimentul oferit ș.a.m.d. Harta și forma de contact au fost elemente esențiale care trebuiau încadrate în subsolul site-ului.

Soluții eficiente

În general, a rezultat un site, cu adevărat neobișnuit. Specialiștii au introdus un meniu lateral, care a fost împărțit în 8 categorii. A fost implementat un slide cu descrierea producției, adresa, și forma de contact. Pe pagina "Despre noi" au fost adăugate subcategorii în care sunt prezentate informații despre serviciile și producția companiei cât și o galerie foto-video. Pe paginile mărfurilor sunt prezentate tabele cu caracteristici. Ca urmare, clientul a obținut un site calitativ și accesibil pentru vizitatori.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect