1. Principala
  2. Site-uri
  3. Metalica Zuev

Elaborarea site-ului Metalica Zuev

Metalica Zuev

Sarcini care necesită soluții

Clientul a stabilit sarcina de a implementa meniul lateral al site-ului cu logo-ul companiei, un panou pentru limbă, un formular de contact și un slide cu fotografii. Site-ul ar trebui să fie informativ, convenabil și interesant pentru utilizatori. Meniul trebuia împărțit în 8 categorii, care vor oferi informații despre obiectivele strategice, partenerii companiei, sortimentul oferit ș.a.m.d. Harta și forma de contact au fost elemente esențiale care trebuiau încadrate în subsolul site-ului.

Soluții eficiente

În general, a rezultat un site, cu adevărat neobișnuit. Specialiștii au introdus un meniu lateral, care a fost împărțit în 8 categorii. A fost implementat un slide cu descrierea producției, adresa, și forma de contact. Pe pagina "Despre noi" au fost adăugate subcategorii în care sunt prezentate informații despre serviciile și producția companiei cât și o galerie foto-video. Pe website creat sunt prezentate tabele cu caracteristici. Ca urmare, clientul a obținut un site calitativ și accesibil pentru vizitatori.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel