+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Maxi Lash boutique

Crearea site-ului pentru salon Maxi Lash la comanda

maxilashboston.com

MaxiLash Boutique – studiou de extensie a genelor în Boston (SUA)

Este un salon de frumusețe în Boston, care oferă servicii calitative de extensie a genelor. Specialiștii utilizează utilizează dispozitive profesioniste pentru prelucrarea cosmetică a genelor și pielii. Rezultatele bune sunt garantate de materialele de înaltă calitate. De asemenea, compania oferă un set de produse accesibile pentru gene.

Maxi Lash boutique

 

Sarcinile înaintate către specialiști

Sarcina esențială a fost – dezvoltarea întregului set de funcții pentru un magazin online care se ocupă de ocupă de producția și comercializarea produselor pentru extensia genelor. În consecință: implementarea formei de contact, coșul standard de cumpărături, conectarea modalităților de plată. De asemenea, a fost necesar ca informația să fie structurată eficient, astfel încât strctura site-ului să poate răspundă rapid la orice întrebare.

Soluțiile și rezultatele obținute

Pe toate paginile site-ului a fost aplicat meniul vertical care este format din categorii delimitate și subcategorii (în caz de necesitate). Când faceți clic pe logotip, utilizatorul site-ului, din orice pagină a site-ului, ajunge la pagina principală. Funcționalitatea și aspectul antetului site-ului este aceleași pe toate paginile. Specialiștii Studio Webmaster au dezvoltat designul adaptiv al site-ului, făcându-l disponibil pentru dispozitivele mobile.

Maxlashes

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect