1. Principala
  2. Site-uri
  3. Lusmecon GMT

Elaborarea site-ului companiei Lusmecon GMT la comanda

Lusmecon GMT

Sarcini

A fost impusă sarcina de creare a unui site informativ, util și confortabil pentru utilziatori. A fost necesar să fie implementat în antetul site-ului logotipul, căutarea internă, panelul de schimbare a limbii și alte compartimente informative. Meniul lateral, două module de curs valutar și prognoze meteo, precum și categorii pentru noutăți – au fost elemente importante pentru ca utilizatorii să poată găsi rapid informația necesară.

Soluții

Specialiștii Studio Webmaster au implementat în antetul site-ului căutarea internă, și compartimentele «Despre companie«, «Noutăți» și «Invitație la colaborare». Fotografiile calitative și meniul structurat oferă o perspectivă clară despre serviciile și proiectele companiei, cu toată informația necesară. A fost adăugat meniul lateral în care vizitatorii pot face cunoștință cu echipa companiei, ofertele speciale, noutăți, avantajele și întrebările comune. În rezultat, compania «Lusmecon GMT» a obținut un site calitativ, informativ și confortabil.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel