+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Levitas.kmb.md

Crearea Landing Page pentru training-ului de marketing cu Alexandru Levitas

levitas.kmb.md

Training realizat de Alexander Levitas în Chișinău

Training cu unul din cei mai buni experți în «Guerilla Marketing» - Alexander Levitas. Proprietar al titlului «cel mai bun business speaker din Rusia», se numără printre primii zece cei mai solicitați consultanți de afaceri, cu reputație și autoritate în spațiul CSI. Training-urile acestui speaker sunt întotdeauna interesante pentru cei care doresc să-și sporească vânzările prin intermediul unui buget redus pentru marketing.

 

Levitas.kmb.md

Sarcinile principale

Principala sarcină impusă în fața experților a fost crearea unui site cu o singură pagină și cu design adaptiv. Deci – landing page. Antetul site-ului ar trebui să fie prezentat din meniul de destinație, sigla KMB și butonul "apel înapoi". A fost imperios necesar să fie implementată forma de înregistrare în antet și în subsolul paginii de landing. Toată informația trebuia prezentată laconic, fiind împărțită în blocurile indicate de client.

Soluții eficiente

Landing page-ul cu design adaptiv a fost livrat la timp. Am introdus: un antet fix cu logo-ul companiei, un buton «apel înapoi», formulare de înregistrare și blocurile cu toate informațiile necesare. Conținutul structurat permite utilizatorilor să se familiarizeze cu speakerul, programul oferit și avantajele training-ului. Forma de înregistrare a fost implementată în mod corespunzător. Toate sarcinile au fost realizate cu succes.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect