+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ipteh

Elaborarea site-ul Ipteh la comanda

ipteh.md

Centrul de afaceri IPTEH — un spațiu comercial modern

Centrul de afaceri «IPTEH», situat în centrul orașului Chișinău, oferă servicii de închiriere a birourilor, sălilor de conferință și vânzarea altor spații comerciale. Pentru o muncă confortabilă, clădirea este echipată cu echipament modern, lifturi, sisteme de ventilație, alarme de incendiu, aer condiționat, încălzire autonomă și supraveghere video etc. Centrul de afaceri IPTEH reprezintă o clădire modernizată și în armonie cu un design elegant.

 

Ipteh

 

Sarcinile

Sarcina esențială a fost de a dezvolta un site cu design adaptiv. A fost necesar să introducem un antet al site-ului cu un meniu, un buton pentru rețelele de socializare și o bară de limbă. Toate informațiile trebuie prezentate în următoarele secțiuni: "despre companie", "despre societatea pe acțiuni", "știri", "contacte", "chirie", "echipamente", "etaje" și "sala de conferințe". A fost important să introduceți un formular de feedback pentru o contactare cât mai rapidă a companiei, de către clienții potențiali.

Soluții eficiente

Specialiștii au realizat câteva blocuri de lucrări pentru programarea site-ului și dezvoltarea design-ului adaptiv. Meniul a fost introdus, în conformitate cu cerințele și preferințele clientului. Pe pagina principală a fost adăugat un slide cu fotografii de înaltă calitate și un bloc de informații cu avantajele centrului de afaceri IPTEH. Au fost introduse cu succes formularele de feedback și butoanele rețelelor de socializare (facebook). În final, clientul a obținut un produs Web de înaltă calitate, atractiv pentru vizitatori și pentru clienții potențiali.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect