+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ideea Credit

Elaborarea site-ului pentru Ideea Credit la comanda

ideea.md

«Ideea Credit» - organizație de microfinanțare în Moldova

OM «IDEEA CREDIT» SRL – este o opțiune de creditare pentru soluționarea rapidă a necesităților financiare printr-un proces accesibil. Organizația de creditare oferă servicii de microfinanțare, oferind credite cu gaj, fără gaj și un serviciu unic de autolombard. Decizia de creditare este oferită în circa 30 de minute, ceea ce este convenabil pentru majoritatea clienților potențial.

 

Ideea Credit

 

Sarcini

În fața specialiștilor a fost impusă sarcina de creare a unui design adaptiv pentru web-site. Antetul site-ului trebuie să fie imobil, având logotipul, datele de contact și meniul. Pe pagina principală trebuiau prezentate cele trei servicii principale ale organizației. Când faceți click pe sigla, utilizatorul trebuie să acceseze pagina principală. Una dintre sarcinile importante a fost introducerea unui calculator interactiv și a unui formular pentru completarea unei aplicații online.

Soluții

Specialiștii au implementat cu succes: un antet fix cu logo-ul organizației, meniul, informațiile de contact, formular de cerere și calculator online. Pagina principală prezintă principalele servicii, etapele de împrumut și un slide cu partenerii organizației. Pe pagina de contact, este proiectat un formular de feedback și o hartă. Navigarea simplă și meniul structurat al site-ului permit vizitatorilor să găsească cu ușurință informațiile de care au nevoie pentru a lăsa rapid o cerere de creditare.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect