+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Hyundai

Elaborarea site-ului reprezentantului Hyundai la comanda

hyundai-motor.md

Distribuitor oficial al HYUNDAI în Moldova

Centrul auto - «PACIFIC MOTORS MOLDOVA SRL» este distribuitorul oficial al HYUNDAI în Moldova. În plus,pe lângă comercializarea autoturismelor HYUNDAI, PACIFIC MOTORS MOLDOVA SRL este unul din cei mai importanți importatori de vehicule în Republica Moldova. De asemenea, compania este specializată în comerțul cu amănuntul a pieselor de schimb pentru întreținerea automobilelor, servicii de reparație, asigurare și creditare, plus servicii în cadrul sistemului Trade-in (schimb de mașini vechi).

Hyundai

 

Sarcinile

Creare site informativ cu un design atrăgător - setul principal de sarcini pentru specialiștii Studio Webmaster. Pagina principală trebuia să conțină videoclipuri, blocuri de informații pentru știri și un diapozitiv cu noutăți. De asemenea, a fost necesar să se implementeze bara laterală cu instrumente utile pentru clienți, forma de înregistrare, lista de prețuri și altele. În antetul site-ului, a fost necesar să se introducă butoanele rețelelor de socializare și mai ales, căutarea internă. Meniul site-ului ar trebui să conțină liste derulante cu categorii de informații.

Soluții și rezultate excelente

Meniul site-ului conține listele orizontale drop-down cu categorii. Pe orice altă pagină, când faceți click pe siglă, puteți ajunge pe pagina principală care conține videoclipul de prezentare, știri și un diapozitiv cu produse noi ale «HYUNDAI» în Moldova. Meniul lateral și bara de căutare internă în antetul site-ului a fost adăugată pentru o căutare mai convenabilă a informațiilor necesare și completarea rapidă a formularelor pentru diverse servicii. Proiectul a fost destul de amplu, dar în rezultat, clientul a obținut un site calitativ care oferă toată informația necesară despre brandul «Hyundai» în Moldova.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect