+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Hyundai

Aplicația mobilă Hyundai Moldova la comanda

Comanda

Hyundai — versiunea mobilă Hyundai Moldova

Aplicația Hyundai este asemănătoare versiunii desktop a site-ului și vă permite să obțineți accesul la toate serviciile centrului auto Pacific Motors Moldova, în orice moment, direct de pe smartphone. La instalarea aplicației, vă puteți înscrie online pentru service sau test drive, pentru a vă evalua mașina în funcție de parametrii specificați înainte de vânzare, a face cunoștință și calcula costul modelului de mașină, care vă interesează, precum și utiliza "Calculatorul de leasing".

Crearea aplicației mobile Hyundai Moldova pe IOS
Catalog produse aplicaţii Hyundai Moldova
Informații despre produs în aplicația mobilă Hyundai Moldova
Sarcinile puse și soluții implementate

Sarcinile atribuite

A fost necesar să se dezvolte o aplicație IOS cu un concept comun cu site-ul principal: design-ul, stilistica, culorile, fonturile. Sarcini principale — multifuncționalitatea, un număr mare de module încorporate și stabilitatea muncii în sistemele de operare Android și IOS. Este necesar ca crearea aplicației să includă posibilitatea trimiterii de Push - notificări către utilizatorii acesteia.

Soluții de la compania Studio Webmaster

Echipa noastră de profesioniști a dezvoltat aplicația Hyundai, cu un exterior atractiv și o interfață intuitiv clară. Din pagina principală, puteți ajunge cu ușurință la secțiunea dorită, datorită structurii chibzuite a aplicației, pictogramelor grafice cu indicații. Aplicația are o animație bună, atunci când trece de la o pagină la alta și toate modulele specificate în termenii de referință sunt încorporate. Versiunea mobilă Hyundai lucrează cu succes la diferite versiuni ale sistemelor de operare Android și IOS. Pe parcursul proiectului au fost implementate următoarele tehnologii: GPS, ISON, Google Cloud Messaging.

Funcționalitatea aplicației mobile Hyundai
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect