+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Grand Elysee

Elaborarea site-ului al companiei Grand Elysee

grande.md

Grand Elysse - Primul palat de evenimente (mun. Chișinău)

Clădirea Palatului Grand Elysse este o creație arhitecturală unică. Mai multe săli de banchet, un interior magnific, arhitectură exterioară luxoasă, havuzuri, spații verzi, coloane maiestuoase – toate acestea creează o atmosferă unică de sărbătoare și lux. Cei mai buni designeri din Moldova și Franța au lucrat la decorarea fațadelor și spațiilor interioare. Palatul este conceput pentru festivități exlusive. Capacitatea palatului permite întrunire a circa 800 de persoane.

 

Grand Elysee

 

Principalele sarcini

Specialiștii au fost însărcinați să elaboreze o pagină de destinație, să creeze un logo și să introducă principalele informații pe site într-un mod structurat. De asemenea, a fost necesar să fie implementat un slide cu fotografii de înaltă calitate, și câteva videoclipuri furnizate de client. Blocurile principale de informații trebuiau să fie: "palatul", "evenimente", "restaurant", "gastronomie", "Angajări" și contacte. De asemenea, a fost important să fie introduse butoanele pentru rețelele de socializare și harta amplasării palatului.

Soluții de la specialiști

Conform cerințelor și dorințelor clientului, a fost creat un logou elegant și un site web, cu o singură pagină, care oferă informațiile de bază despre Palatul Grand Elysse. Conținutul structurat și informativ, în plus, adăugarea fotografiilor și videourilor de înaltă calitate, permite utilizatorului să găsească ușor și confortabil toate informațiile despre palat. În partea superioară a landing-ului au fost introduse: logo-ul, slide-ul standard cu fotografii și butoanele cu rețelele de socializare.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect