+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Flexlabel

Elaborarea site-ului Flexlabel

flexlabel.md

«FLEXLABEL» - companie moldo-germană de etichetare și ambalare

Compania FLEXLABEL este specializată în producerea etichetelor și ambalajelor pentru produse industriale de diferite tipuri. Etichetele sunt fabricate pentru produsele din industria alimentară, produse chimice de uz casnic, produse farmaceutice, parfumuri și alte produse cosmetice. De asemenea, compania prestează servicii de imprimare pe materiale rulante, etichete personalizate și autocolante. În același timp, «Flexabel», este un furnizor de încredere de materiale necesare pentru etichetare.

 

Flexlabel

Sarcinile

A fost necesar să se dezvolte un site cu un design adaptiv, să se introducă în antetul site-ului un meniu, logo-ul, datele de contact, o categorie specifică pentru contactare online și un buton pentru rețelele de socializare. Secțiunile "Etichete" și "De vânzare" trebuiau prezentate cu o listă descendentă. Pe pagina principală a fost necesară implementarea unui diapozitiv cu sigle ale companiilor care au fost sau sunt în prezent, clienți ai FLEXLABEL. În "subsolul" site-ului trebuie să implementați navigația, o listă de parteneri și informații de contact.

Soluțiile oferite

A fost implementat un antet al site-ului cu un logo și informațiile de contact, un buton pentru rețeaua de socializare Facebook) și "Feedback". Secțiunile "Etichete" și "De vânzare" au fost create cu un meniu drop-down. A fost adăugată în subsolul navigării site-ului, un slide cu logo-urile companiilor client și o listă de parteneri. În concluzie, Specialiștii Studio Webmaster au dezvoltat un site atractiv, util, disponibil pe toate dispozitivele, conform tuturor cerințelor clientului.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect