1. Principala
  2. Site-uri
  3. Flexlabel

Elaborarea site-ului Flexlabel

Flexlabel

Sarcinile

A fost necesar să se dezvolte un site cu un design adaptiv, să se introducă în antetul site-ului un meniu, logo-ul, datele de contact, o categorie specifică pentru contactare online și un buton pentru rețelele de socializare. Secțiunile "Etichete" și "De vânzare" trebuiau prezentate cu o listă descendentă. Pe pagina principală a fost necesară implementarea unui diapozitiv cu sigle ale companiilor care au fost sau sunt în prezent, clienți ai FLEXLABEL. În "subsolul" site-ului trebuie să implementați navigația, o listă de parteneri și informații de contact.

Soluțiile oferite

A fost implementat un antet al site-ului cu un logo și informațiile de contact, un buton pentru rețeaua de socializare Facebook) și "Feedback". Secțiunile "Etichete" și "De vânzare" au fost create cu un meniu drop-down. A fost adăugată în subsolul navigării site-ului, un slide cu logo-urile companiilor client și o listă de parteneri. În concluzie, Specialiștii Studio Webmaster au dezvoltat un site atractiv, util, disponibil pe toate dispozitivele, conform tuturor cerințelor clientului.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel