+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Efes Moldova

Elaborarea site-ului Efes Moldova la comanda

efesmoldova.md

Efes Moldova - cel mai mare producător de bere din Moldova

«PESA EFES VITANTA MOLDOVA» S.A. - este succesorul primei fabrici de bere cu sediul în Moldova. În anul 1873 Efes Moldova - parte a grupului «Efes Beverage Group». Astăzi este cel mai mare producător de bere din Republica Moldova, care ocupă mai mult de 70% din piața de bere și 50% din băuturi nealcoolice. De asemenea, întreprinderea importă și comercializează bere pe piața autohtonă de la mărcile comerciale internaționale Miller, Pilsner, Grolsch, Kozel, Bavaria etc.

 

Efes Moldova

Sarcini

Specialiștii Studio Webmaster aveau sarcina de a dezvolta un site web și de a crea un design atractiv (care v-a corespunde neapărat stilului Efes). Două secțiuni din meniul "Despre noi" și "Dezvoltare durabilă" ar trebui să fie reprezentate de o listă derulantă. A fost necesar să se implementeze o căutare internă pe site, butoanele pentru rețelele de socializare și harta Google. Pe pagina "Carieră" a fost necesar să fie adăugat un formular de aplicare pentru post și cu abilitatea de a atașa un CV. De asemenea, trebuia implementat un slide interactiv cu toate mărcile comerciale, oferite de Efes. 

Soluții pentru eficiență

Toate dorințele și cerințele clientului au fost luate în considerare. Meniul site-ului a fost împărțit în 9 secțiuni, dintre care două sunt "Despre noi" și "dezvoltare durabilă", reprezentate de o listă descendentă a subsecțiunilor. A fost implementată căutarea internă pe site, butoane de pentru rețelele de socializare și harta Google. În pagina "Carieră", orice utilizator poate completa un formular și poate atașa un CV. Pagina "mărci" este prezentată de sortimentul de produse sub forma unui diapozitiv.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect