1. Principala
  2. Site-uri
  3. Efes Moldova

Elaborarea site-ului Efes Moldova la comanda

Efes Moldova

Sarcini

Specialiștii Studio Webmaster aveau sarcina de a dezvolta un site web și de a crea un design atractiv (care v-a corespunde neapărat stilului Efes). Două secțiuni din meniul "Despre noi" și "Dezvoltare durabilă" ar trebui să fie reprezentate de o listă derulantă. A fost necesar să se implementeze o căutare internă pe site, butoanele pentru rețelele de socializare și harta Google. Pe pagina "Carieră" a fost necesar să fie adăugat un formular de aplicare pentru post și cu abilitatea de a atașa un CV. De asemenea, trebuia implementat un slide interactiv cu toate mărcile comerciale, oferite de Efes.

Soluții pentru eficiență

Toate dorințele și cerințele clientului au fost luate în considerare. Meniul site-ului a fost împărțit în 9 secțiuni, dintre care două sunt "Despre noi" și "dezvoltare durabilă", reprezentate de o listă descendentă a subsecțiunilor. A fost implementată căutarea internă pe site, butoane de pentru rețelele de socializare și harta Google. În pagina "Carieră", orice utilizator poate completa un formular și poate atașa un CV. Pagina "mărci" este prezentată de sortimentul de produse sub forma unui diapozitiv.

De asemenea, am pregătit pentru dvs. un case despre crearea unui magazin online de alcool.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel