+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Cuptorul fermecat

Elaborarea site-ului companiei Cuptorul Fermecat la comanda

cuptorul.md/

«Cuptorul Fermecat» - distribuitor de materii prime pentru brutării și cofetării

Compania «Cuptorul Fermecat» este lider în Moldova printre distribuitorii de materie primă pentru produsele de panificație. Compania reprezintă în țară o mulțime de companii și producători europeni din industrie, «Fabrica de grăsimi din Voronej» (Rusia), «Lesaffe» (Franța), «Unigra» (Italia), «Zeelandia» (Olanda), «ABK» și «Agrana Fruit» (Ucraina), «Cargill» (Malaisia) și multe altele.

 

Cuptorul fermecat

Care au fost sarcinile impuse de client

Clientul și-a dorit un site confortabil pentru utilizatori, care să aibă neapărat un design adaptiv. Informația trebuia împărțită în 5 compartimente principale și un catalog detaliat cu toată producția afișată, fotografii și caracteristici. Făcând click pe logotip, vizitatorul «ajunge» pe pagina principală. De asemenea, a fost necesară forma de contact pentru a fi posibilă comunicarea imediată cu clienții potențiali.

Soluțiile oferite de specialiști

A fost elaborat designul adaptiv. Site-ul este afișat corect pe toate dispozitivele și se prezintă dinamic în orice dimensiune a ferestrei browser-ului. Compartimentele site-ului conțin informație actuală și interesantă: lista magazinelor, partenerii, diverse rețete și noutăți. În rezultat, clientul a obținut un site atractiv cu un conținut interesant și accesibil pentru vizitatori, pe diverse dispozitive.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect