1. Principala
  2. Site-uri
  3. Crjm

Elaborarea site-ului al companiei Crjm

Crjm

Sarcini pentru dezvoltare

Sarcina principală a fost dezvoltarea unui site adaptabil pe toate dispozitivele, și introducerea principalelor blocuri de informație, pentru a face resursele informative cât mai accesibile. În antetul site-ului a fost necesar să fie adăugată o hartă a site-ului, o căutare internă și evident logo-ul organizației. De asemenea, o listă cu referințe la autoritățile publice, mass-media, organizațiile internaționale și neguvernamentale, ambasadele și misiunile diplomatice din Republica Moldova. Fiecare secțiune trebuie să presupună o listă drop-down.

Soluţii

S-a dezvoltat un design adaptiv, căutarea internă, o hartă a site-ului, secțiuni cu liste de drop-down au fost introduse. Antetul site-ului este realizat în conformitate cu cerințele și dorințele clientului. În subsolul au fost adăugate secțiuni ale publicației, "despre noi", activități și contacte. Au fost implementate butoanele pentru rețele de socializare și forma de feedback. În final, clientul a primit un site atractiv și informativ care descrie valorile organizației și este ușor de accesa pe toate dispozitivele.

Crearea unui site web pentru avocați necesită o concentrare maximă asupra sarcinii, citiți case-ul nostru despre modul în care am desfășurat o astfel de activitate.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit