+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Crjm

Elaborarea site-ului al companiei Crjm

crjm.org

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM)

Centrul de Resurse Juridice din Moldova este o organizație non-profit care promovează consolidarea democrației și a statului de drept în Republica Moldova, cu accent special pe drepturile omului. Pentru a atinge obiectivele stabilite, organizația desfășoară activități de cercetare în domeniul jurisprudenței pentru drepturile omului, participă la consultările publice și pune accent pe recomandările partenerilor de dezvoltare, privind eficacitatea sistemului judiciar.

 

Crjm

 

Sarcini pentru dezvoltare

Sarcina principală a fost dezvoltarea unui site adaptabil pe toate dispozitivele, și introducerea principalelor blocuri de informație, pentru a face resursele informative cât mai accesibile. În antetul site-ului a fost necesar să fie adăugată o hartă a site-ului, o căutare internă și evident logo-ul organizației. De asemenea, o listă cu referințe la autoritățile publice, mass-media, organizațiile internaționale și neguvernamentale, ambasadele și misiunile diplomatice din Republica Moldova. Fiecare secțiune trebuie să presupună o listă drop-down.

Soluţii

S-a dezvoltat un design adaptiv, căutarea internă, o hartă a site-ului, secțiuni cu liste de drop-down au fost introduse. Antetul site-ului este realizat în conformitate cu cerințele și dorințele clientului. În subsolul au fost adăugate secțiuni ale publicației, "despre noi", activități și contacte. Au fost implementate butoanele pentru rețele de socializare și forma de feedback. În final, clientul a primit un site atractiv și informativ care descrie valorile organizației și este ușor de accesa pe toate dispozitivele.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect