+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Crismobil

Elaborarea online magazinului de accesorii pentru mobilier Crismobil

Crismobil.md — online magazin de accesorii pentru mobilier în Moldova

Compania Crismobil propune accesorii calitative pe piaţa Moldovei de la cei mai buni producători autohtoni şi internaţionali, printre care se numără: Samet (Turcia), Ozkardesler Metal (Turcia), Blum (Austria), MitreFix (Turcia). În acest online magazin este prezentat un asortiment vast de accesorii pentru mobilier: balamale, role, cîrlige, suporturi, amortizatoare, profiluri, sisteme de iluminare, elemente extensibile şi altele.

Crismobil

Sarcinile stabilite

Era necesar de a crea un site online magazinul de accesorii pentru mobilier în trei versiuni de limbă. Trebuia de introdus un meniu derulant pentru accesorii şi constructor. Pe pagina principală conform cerinţelor clientului era necesar de adăugat blocurile „Cele mai vîndute produse”, „Noutăţi”, parteneri, avantaje şi recenzii. De asemenea, era necesar de introdus un birou personal, formular pentru înregistrare şi intrare.

Soluţiile realizate

A fost introdusă o căutare internă pe site. Cârlige, profile de cadru, uscătoare — toate produsele sunt împărţite comod pe categorii, iar cu ajutorul sortării utilizatorii pot vedea produsele ce aparţin unei variante bugetare. Forma de înregistrare a fost introdusă de două tipuri: pentru persoane fizice şi juridice. În final clientul a primit un site calitativ al internet magazinului, creat în corespundere cu cerinţele sale.

 

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect