+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Eximbank

Crearea landing-ului pentru banca Eximbank

creditdeconsum.eximbank.com

Landing Eximbank — propuneri avantajoase de credit de la bancă

Banca comercială „Eximbank” A.O. este o bancă comercială universală care prestează servicii calitative atît pentru segmentul corporativ al pieţii, reprezentat de companii care lucrează în diferite domenii ale economiei naţionale pe toată republica, cît şi pentru segmentul cu amănuntul. În perioada actuală banca oferă atît un pachet tradiţional de servicii bancare (servicii de decontare şi numerar, creditare, primirea şi deservirea depozitelor, plăţi internaţionale, operaţiuni cu titluri de valoare), cît şi servicii bancare high-tech şi produse, printre care se numără operaţiuni cu cardurile bancare (MasterCard şi Visa) şi produse pe baza internet tehnologiilor (Online-banking, „EXIMBANK ONLINE”, acces online la contul de card).

Eximbank

Sarcinile care necesită soluţionare

Specialiştii au avut sarcina de a elabora un site landing pentru EXIMBANK. Designul atractiv al site-ului trebuia să se combine cu informaţia actuală despre creditul de utilizare, primirea cardului de credit Gold şi condiţii de refinansare, calculator online şi formulare corespunzătoare pentru completare. De asemenea, era necesar de adăugat butoanele „Înregistrarea creditului”, „Primeşte o propunere individuală”, „Creează un grafic”, „Completează cererea” şi „Află mai multe”, datele de contact, informaţia „Despre noi” şi harta Google.

Soluţiile realizate

Specialiştii de la Studio Webmaster au creat un design adaptiv pentru landing. A fost introdus un calculator online, pentru ca fiecare utilizator să poată calcula individual plata lunară şi să vizualizeze graficul de plată. Pentru refinansare a fost creată o formă separată pentru completare. Adăugarea „Înregistrarea creditului”, „Primeşte o ofertă individuală”, „Creeează un grafic”, „Completează cererea” şi „Află mai mult” au făcut site-ul creditdeconsum.eximabank.com comod şi efectiv pentru utilizator.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect