+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Corporativa Mafia

Crearea site-ului Corporativa Mafia la comanda

mafiaclub.md

Landing page pentru jocul «Mafia Corporativa»

Mafia - este un joc psihologic în echipă, cu o poveste detectiv, care este potrivit atât pentru sărbătorile copiilor, cât și pentru petrecerile corporative. Mafia vă permite să vă relaxați și să socializați într-o ambianță intrigantă. De asemenea, jocul «Mafia» este o oportunitate excelentă pentru oamenii de afaceri preocupați sau interesați de Team Building în cadrul propriei companii. Mai mult de atât, specificul jocului este că relevă personalitatea fiecărui participant.

 

Corporativa Mafia

Sarcinile și obiectivele proiectului

A fost necesar să se dezvolte un design adaptabil a paginii de landing. Deoarece nu este un joc foarte cunoscut, pagina trebuia să conțină intrigă – prin reprezentarea designului și toată informația necesară - prin intermediul blocurilor textuale. Crearea website ar trebui să fie însoțită de introducerea unui meniu pop-up în antetul site-ului pentru o căutare mai convenabilă și mai ușoară a informațiilor. Butoanele "Comandă mafia corporativă" și formularele pentru trimiterea aplicației — au fost sarcini esențiale care trebuie realizate.

Decizii și soluții

Desingul nu a lăsat întrebări. Pagina de destinație adaptivă a fost dezvoltată în conformitate cu cerințele și preferințele clientului. Specialiștii au implementat: un antet cu un meniu pop-up. Conținutul structurat vă permite să vă familiarizați cu regulile jocului, cu beneficiile unui eveniment corporativ «Mafia» cât și ofertele disponibile. Introducerea blogului a fost, de asemenea, una dintre principalele sarcini care a fost realizată cu succes. 

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect