+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Comfi

Aplicația mobilă Comfi la comanda

Comanda

Aplicația mobilă pentru magazinul online

Comfi.md — este un magazin online de echipamente electronice, tehnică de uz casnic și digitală. Catalogul de produse este foarte divers: televizoare, proiectoare, calculatoare, echipamente de birou, telefoane, faxuri, echipament foto și video, echipamentele de uz casnic și climatice, mobilier și bunuri pentru casă, îmbrăcăminte, produse pentru copii. Compania desfășoară în mod constant promoții și reduceri. Acum puteți alege un produs și plasa o comandă direct de pe smartphone.

Catalog produse aplicații mobile Comfi
Utilizabilitatea aplicației mobile Comfi de la Studio Webmaster
Informații despre produsul aplicației Comfi
Implementarea aplicației mobile pentru magazinul online

Ce obiective au fost stabilite?

Sarcina noastră a fost de a dezvolta o aplicație comodă, care va permite să efectuați achiziții direct de pe telefonul mobil. Luând în considerare, că Comfi.md este o resursă destul de mare, a fost important să asigurăm cea mai ușoară interacțiune a vizitatorilor cu informațiile prezentate. Sarcina structurii aplicației și a designului acesteia este de a facilita căutarea produsului / serviciului dorit și, la nivel intuitiv, să îndemne la producerea acțiunii țintă (achiziției).

Soluții de la specialiștii Studio Webmaster

Am dezvoltat o aplicatie IOS mobila pentru magazinul online, cu o structură clară, un design atrăgător și o gamă de culori, care corespunde pe deplin versiunii desktop. Interfața este convenabilă și ușor de înțeles chiar și pentru utilizatorii fără experiență. Tehnologiile utilizate la dezvoltarea Comfi: GPS, ISON, AFNetworking. Testarea a arătat că aplicația rezistă cu ușurință încărcări mari și funcționează stabil pe dispozitivele mobile cu sistemele de operare Android și IOS.

Aplicație mobilă pentru magazinul online Comfi
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect