1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Comfi
Catalog produse aplicații mobile Comfi
Utilizabilitatea aplicației mobile Comfi de la Studio Webmaster
Informații despre produsul aplicației Comfi

Implementarea aplicației mobile pentru magazinul online

Ce obiective au fost stabilite?

Sarcina noastră a fost de a dezvolta o aplicație mobila comodă, care va permite să efectuați achiziții direct de pe telefonul mobil. Luând în considerare, că Comfi.md este o resursă destul de mare, a fost important să asigurăm cea mai ușoară interacțiune a vizitatorilor cu informațiile prezentate. Sarcina structurii aplicației și a designului acesteia este de a facilita căutarea produsului / serviciului dorit și, la nivel intuitiv, să îndemne la producerea acțiunii țintă (achiziției).

Soluții de la specialiștii Studio Webmaster

Am dezvoltat o aplicatie IOS mobila pentru magazinul online, cu o structură clară, un design atrăgător și o gamă de culori, care corespunde pe deplin versiunii desktop. Interfața este convenabilă și ușor de înțeles chiar și pentru utilizatorii fără experiență. Tehnologiile utilizate la dezvoltarea Comfi: GPS, ISON, AFNetworking. Testarea a arătat că aplicația rezistă cu ușurință încărcări mari și funcționează stabil pe dispozitivele mobile cu sistemele de operare Android și IOS.

Aplicație mobilă pentru magazinul online Comfi
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit