+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Cetățenia română

Elaborarea site-ului despre cetățenia română

Asistență și suport profesional în perfectarea documentelor pentru cetățenie română

Compania Grajdanstvo-ruminii oferă asistență și suport profesionist în procesul de colectare a intregului pachet de documente necesare pentru obținerea cetățeniei române și inclusiv, a pașaportului românesc. Cu ajutorul specialiștilor, este posibilă migrarea cu ușurință în orice stat din UE în condiții legale, pentru a locui și a lucra cu drepturi depline. De asemenea, compania oferă consultanță juridică de încredere pentru soluționarea diverselor probleme de procedură, legate de dobândirea cetățeniei.

 

Cetățenia română

 

Sarcinile

La proiectarea landing page, a fost necesar să fie luat în considerare specificul acestui domeniu. Sarcina principală a fost de a dezvolta o pagină de destinație cu un design adaptabil, astfel încât aceasta să fie afișată corect pe toate dispozitivele. Site-ul trebuia divizat în câteva secțiuni, iar tranziția dintre acestea era necesar să fie realizată printr-un scrolling automat, imediat după click-ul pe secțiune. În antetul site-ului, în mod uzual, trebuia implementat slide-ul cu fotografii. Forma de contact – o sarcină primordială.

Deciziile în favoarea eficienței

În conformitate cu cerințele clientului, a fost creat un design adaptabil al paginii de destinație, a fost implementat un diapozitiv cu fotografii și avantaje, blocuri pentru informații despre procesul de lucru, serviciile și beneficiile cetățeniei UE. S-a decis să fie introduse 4 butoane pentru accesarea aplicației de contact a companiei. Atractivitatea și conținutul informativ al paginii au atras din primele zile după lansare, o mulțime de clienți. În rezultat, clientul a obținut o pagină de landing calitativă, bine structurată și eficientă pentru a atrage noi clienți!

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect