+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Caro-Tour

Crearea site-ul companiei Caro-Tour SRL la comanda

caro.md/ro/

«Caro-Tour SRL» producător de dispozitive de manipulare a încărcăturilor

«Caro-Tour SRL», pe lângă fabricarea de dispozitive de ridicare, vinde accesorii pentru depozite și diverse echipamente pentru ridicarea cablurilor din oțel. De asemenea, compania realizează diverse servicii de construcții cu ajutorul macaralelor în chirie. Partenerii companiei «Caro-Tour» SRL sunt mari producători de macarale și produse pentru depozite din Germania, Rusia, România, Republica Cehă și Austria.

 

Caro-Tour

Sarcinile impuse

Clientul a stabilit sarcina de a dezvolta un site convenabil și informativ pentru utilizatori. Informația trebuia secționată în 5 compartimente de bază, trebuia încadrat logotipul la centru, iar produsele și serviciile trebuiau delimitate. De asemenea, a fost necesar să fie adăugate informații generale despre companie, parteneri, galerie foto și datele de contact.

Toate sarcinile au fost îndeplinite

Site-ul a fost proiectat în conformitate cu toate cerințele și dorințele clientului. În forma sa finală site-ul conține informații relevante și interesante, o listă a partenerilor și imagini calitativ optimizate în galeria foto. Toate accesoriile și mărfurile propuse sunt categorizate după tip și destinație. Ca urmare, clientul a primit un site atractiv, accesibil și de maximă utilitate pentru vizitatorii interesați de companie. Produsul final a fost livrat în termenul prestabilit.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect