1. Principala
  2. Site-uri
  3. CadouriOnline

Elaborarea site-ului CadouriOnline

CadouriOnline

Principalele sarcini

Studio Webmaster trebuia să creaza site, proiecteze logo-ul, designul web site-ul și evident, partea tehnică de programare. A fost necesar să se introducă toate instrumentele magazinului online, care permit utilizatorilor să comande cu ușurință și rapid. Catalogul bunurilor trebuia secționat prin principalele tipuri de cadouri sau după destinație. Deoarece site-ul urma să fie foarte voluminos, trebuia implementată căutarea online și formularele de feedback.

Soluții pentru eficiență

A fost dezvoltat un magazin online cu design adaptiv și logo-ul în conformitate cu cerințele și dorințele clientului. În antetul site-ului au fost introduse formularele de înregistrare și de autorizare, butoanele "comandați un apel" și "puneți o întrebare". A fost adăugat un formular de contactare rapidă, abonament la newsletter și feedback. Catalogul este prezentat prin principalele categorii de cadouri. Site-ul conține un număr mare de pagini, butoane încorporate, forme de comunicare și filtre, care ajută utilizatorii să găsească rapid și ușor produsele necesare.

Vreți să știți cum a mers munca pe acest portal? Citiți case-ul nostru despre crearea unui magazin de flori online.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel