+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. CadouriOnline

Elaborarea site-ului CadouriOnline

cadourionline.md

«CadouriOnline» - magazin online de flori și cadouri

Cadourionline.md prestează servicii de livrare flori și cadouri în toată Moldova, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Magazinul on-line oferă o gamă largă de buchete de flori proaspete, compoziții originale în coșuri și cutii, suveniruri, jucării de pluș, baloane, coșuri cadou, cadouri dulci și accesorii la prețuri accesibile. Metodele de plată convenabile, livrarea rapidă în întreaga țară, floriștii profesioniști - sunt principalele avantaje ale Cadourionline.md.

 

CadouriOnline

 

Principalele sarcini

Studio Webmaster trebuia să creaza site, proiecteze logo-ul, designul web site-ul și evident, partea tehnică de programare. A fost necesar să se introducă toate instrumentele magazinului online, care permit utilizatorilor să comande cu ușurință și rapid. Catalogul bunurilor trebuia secționat prin principalele tipuri de cadouri sau după destinație. Deoarece site-ul urma să fie foarte voluminos, trebuia implementată căutarea online și formularele de feedback.

Soluții pentru eficiență

Un site cu design adaptiv și logo-ul magazinului online au fost dezvoltate în conformitate cu cerințele și dorințele clientului. În antetul site-ului au fost introduse formularele de înregistrare și de autorizare, butoanele "comandați un apel" și "puneți o întrebare". A fost adăugat un formular de contactare rapidă, abonament la newsletter și feedback. Catalogul este prezentat prin principalele categorii de cadouri. Site-ul conține un număr mare de pagini, butoane încorporate, forme de comunicare și filtre, care ajută utilizatorii să găsească rapid și ușor produsele necesare. 

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect