+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Banusbuilding

Dezvoltarea site-ului Banusbuilding la comanda

«Banus Group» - companie specializată în domeniul de construcții

«Banus Group» - oferă servicii de calitate în domeniul construcțiilor și al imobilelor în Spania, deja de mulți ani. Principalele servicii ale Grupului Banus sunt realizarea proiectelor la cheie, lucrări de renovare, soluții de proiectare pentru design interior și peisagistic, proiecte de investiții, dezvoltarea proiectelor de construcție și arhitectură, asistență profesională în rectificarea documentației pentru diverse procese de construcție.

 

Banusbuilding

Principalele sarcini pentru implementare

Crearea site-ului web și dezvoltarea design-ului individual – acestea au fost principalele sarcini care au fost puse în fața specialiștilor Studio Webmaster. A fost necesar ca pagina principală să fie atractivă prin introducerea mai multor blocuri de informații cu butoanele "aflați mai multe", avantaje și un slide cu fotografii de înaltă calitate. Pagina "Despre noi" din meniu ar trebui să fie reprezentată de o listă derulantă. Formularul de feedback, butoanele rețelei sociale și hărțile Google sunt instrumente care au fost de asemenea importante pentru implementare.

Soluții eficiente

O abordare individuală a asigurat un rezultat eficient. Site-ul este o resursă informativă și convenabilă, cu un design atractiv, care prezintă întreg spectrul de servicii a companiei. Meniul are secțiuni care conțin toate informațiile necesare: servicii, proiecte, investiții, management. Există o căutare internă pe site, o formă de feedback, butoane pentru rețelele de socializare și harta Google. Comoditatea site-ului, informativitatea și disponibilitatea instrumentelor necesare fac ca resursele să fie atractive pentru utilizatori.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect