+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Atrium

Elaborarea site-ului al companiei Atrium

atrium.md

«Atrium» — unul dintre cele mai mari centre comerciale în Chișinău

Atrium este unul dintre cele mai mari centre comerciale moderne ale capitalei. Arhitectura interioară unică și originală creează o atmosferă prietenoasă pentru odihnă, cumpărături și divertisment. La primele patru etaje, Atrium a reunit magazine bine cunoscute de haine, încălțăminte, accesorii și bijuterii, saloane de frumusețe, cafenele și restaurante etc. Etajul superior este destinat birourilor. Clădirea însăși (86 de metri) este cea mai înaltă din Moldova.

 

Atrium

 

Principalele sarcini

La design-ului adaptiv a fost solicitat un video pe pagina principală pentru a accentua grandoarea acestui edificiu și în același timp, avantajele indiscutabile pe care le oferă. Printre sarcinile esențiale s-a numărat: un tur 3D al complexului pentru copii Wonderland în secțiunea corespunzătoare, butoanele rețelelor de socializare și formularele de feedback. Pe pagina principală, a fost necesar să se pună în aplicare blocuri pentru informații despre principalele locuri de divertisment, acțiuni și evenimente. Meniul principal al site-ului trebuia prezentat în mod cât mai laconic și succint.

Soluții importante

A fost creat un design adaptiv, luând în considerare dorințele și preferințele clientului. Video-ul, un tur 3D și butoanele necesare au fost introduse. De asemenea, a fost implementat un formular de feedback și harta Google. Pe pagina principală au fost adăugate blocuri pentru informații, în baza sarcinilor particulare ale clientului. Secțiunea "Centrul comercial" este reprezentată de o listă drop-down de 6 categorii în care utilizatorul poate găsi informațiile necesare și poate vedea fotografii de înaltă calitate pe pagini detaliate.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect