+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Amores Paraiso

Amores Paraiso aplicația mobilă pentru serviciu matrimonial

Comanda

Amores Paraiso – Aplicație pentru serviciu matrimonial European

Amores Paraiso – este serviciu unic pentru on-line cunoștințe, scopul căruia este unirea inimilor singuratice. Folosind aceasta aplicație Dvs. puteți să vă înregistrați account, întotseauna să fiiți online în sursa de bază, să vedeți anchete a altor utilizatori, să primiți notificări despre mesaje noi și multe alte. Toate acțiunile Dvs. în aplicație se sincronizează în întregime cu site.

Completarea informațiilor despre dvs. în aplicația de dating Amores Paraiso de la Studio Webmaster
Gradul de utilizare a aplicației mobile pentru dating Amores Paraiso dezvoltat de Studio Webmaster
Corespondență în aplicația de dating online Paraiso
Implementarea de la dezvoltatori experimentați

Sarcini care au fost necesar de realizat

A fost necesar de elaborat aplicație în engleză cu design grafic unic și luminos, cu interfața userfriendly pentru serfing ușor în aplicație. Produs trebuie să reziste o cantuitate mare de vizitatori și să garanteze lucrul stabil. Condiție de bază – înregistrarea simplă și informativă, și modul pentru on-line comunicare între utilizatori.

Сum Studio Webmaster a realizat sarcini solicitate?

Echipa noastră de profesioniști a elaborate aplicație multi-funcțională pentru comunicare ușoară și cunoștințe noi în rețea internet. Pentru acest fapt noi am creat interfața creative, în principiu am folosit culoarea roșie – culoarea dragostei, precum și am realizat toate compartimente care au fost aprobate în sarcina tehnică. Utilizatorii pot ușor să se înregistreze în aplicație cu ajutorul formei userfriendly și repede să treacă în orice compartiment din pagina de start. Navigarea s-a primit clară și accesibilă. În process de lucru am folosit așa tehnologii ca JSON, AFNetworking.

Funcționalitatea aplicației mobile dezvoltate Amores Paraiso
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect