+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Agroindbank

Elaborarea site-ului al companiei Moldova Agroindbank

«Turbo Leasing» - servicii de leasing de la Moldova Agroindbank

«Moldova Agroindbank» - este o bancă comercială din Moldova, care a fost creată prin reorganizarea băncii «Agroprombank» activă în URSS. Aceasta a obținut primit licența pentru efectuarea schimburilor valutare cu valută străină, abia în 1991. Din primii ani de activitate în sistemul bancar, «Moldova Agroindbank» s-a manifestat ca un partener de încredere pentru persoanele fizice și juridice. Astăzi, compania este lider după volumul de active, credite și depozite pentru persoanele fizice.

 

Agroindbank

Sarcinile principale

Către specialiștii Studio Webmaster a fost înaintată sarcina de dezvoltare a unei pagini de landing pentru serviciile MAIB leasing. Pagina în sine trebuia să fie calitativă și să comunice dintr-o privire oferta băncii. În consecință, informația trebuia structurată într-un mod laconic. O cerință particulară a fost implementarea unui calculator informativ pentru clienții interesanți și evident formularul de aplicare pentru leasing.

Soluțiile oferite

Specialiștii Studio Webmaster au dezvoltat un design adaptiv pentru pagina de landing, pentru ca oferta MAIB să fie receptată eficient pe toate dispozitivele. Au fost implementate cu succes: calculatorul interactiv, datele de contact, formularul de aplicare pentru ofertă, o pagină auxiliară pentru detaliile ofertei, 3 butoane pentru rețelele de socializare. În rezultat MAIB a obținut o pagină atractivă, clară pentru clienți și care oferă toată informația necesară despre ofertele de leasing ale companiei.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect