+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Aglicon

Crearea site-ul companiei Aglicon la comanda

aglicon.md

«Aglicon» – unul din cei mai importanți distribuitori de materiale de construcții în Moldova

«Aglicon SRL» este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii pentru construcții civile și industriale in Moldova. Întreprinderea mai este specializată în furnizarea și instalarea în Republica Moldova a sistemelor de încălzire și a celor hidroizolante, bazate pe membrane PVC și polimeri lichizi. «AGLICON S.R.L» este un distribuitor exclusiv, executant al lucrărilor de hidroizolare cu utilizarea membranei PVC «FATRAFOL» (Republica Cehă).

 

Aglicon

 

Sarcinile care au fost necesare de soluționat

Clientul avea nevoie de o resursă-web informativă cu toată producția oferită de companie. Anume catalogul detaliat a fost sarcina principală. «Pălăria» site-ului cu logotipul, harta Google cu posibilitatea de descărcare a documentelor în pdf – au fost sarcini, la fel de importante pentru confortul vizitatorilor. Sarcina a fost crearea unui site web pentru companie.

Toate cerințele au fost luate în considerare

Sarcina de creare a unui online-catalog pentru compania «Anglicon SRL» a fost realizată cu brio de către specialiștii Studio Webmaster. Design-ul a fost adaptat la stilul corporativ a firmei. Catalogul a fost segmentat în câteva secțiuni pentru a facilita căutarea produselor corespunzătoare. De asemenea a fost adăugată documentația necesară în .pdf, cu posibilitatea de downloadare. Pe site au mai fost adăugate blocuri de informație cu recomandațiile specialiștilor pentru utilizarea producției. În compartimentul «Lucrări Realizate» au fost postate fotografii calitative pentru o apreciere vizuală a proiectelor.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect