+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Accent Group

Elaborarea site-ului companiei Accent Group la comanda

accentgroup.md

«Accent Group» - accent pe eficiență

«Accent Group» - este o companie care oferă diverse soluții în industria IT, telecomunicații, cât și în ramura de construcție. De asemenea, «Accent Group» este unul din fondatorii Moldcell – al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din Moldova. Cucerind piața IT și cea de telecomunicații din Moldova, compania a decis să se extindă spre noi posibilități – proiectele investiționale. Partenerii companiei sunt unele din cele mai renumite branduri din lume ca: «FujikuraEurope», «Canon», «HP», «Samsung», «Acer», «IBM», «Acer», «Asus», «Sony» și alții.

 

Accent Group

Cerințele înaintate

Prinicpalele sarcini au fost: crearea unui design atractiv și dezvoltarea unui site informativ. A fost necesar ca informația să fie împărțită în 4 categorii, iar în fiecare din ele să fie incluse subcategoriile corespunzătoare. Căutarea internă, butonul pentru rețelele de socializare – au fost alte sarcini care trebuiau realizate. Gama dominantă de culori a fost indetificată ca – alb-albastru.

Soluțiile oferite și rezultatele

Căutarea internă, butonul pentru rețelele de socializare – au fost soluții în favoarea confortului pentru utilizatori cât și un atribut pentru imaginea companiei. Fiecare categorie a fost împărțită în câteva subcategorii. Pagina «despre noi», de asemenea a fost divizată în câteva secțiuni care prezintă informație detaliată despre structura, activitatea companiei, oficiile din afara țării, cât și partenerii. În rezultat, clientul a obținut un site confortabil și informativ pentru proprii clienți.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect