1. Principala
  2. Site-uri
  3. ShopShop

Dezvoltarea unui magazin online pentru ShopShop

ShopShop

Scopul și obiectivele proiectului

Pe acest site, utilizatorul poate face cunoștință și achiziționa diverse produse, poate afla despre activitățile companiei, poate fi la curent cu cele mai recente știri ale companiei și o mulțime de alte informații utile.

Rezultat

Pentru a crea un magazin de papetărie online, am dezvoltat o funcționalitate: o bară de căutare cu o căutare după cod sau după nume de produs, un filtru de căutare a produselor după caracteristici și, de asemenea, sortarea mărfurilor, un coș de cumpărături și un catalog de produse împărțit pe categorii: „Noutăți ”, „Produse similare”, „Produse cele mai vândute” Înregistrarea a fost adăugată și în funcție de tipul de utilizator. Datorită acestuia, puteți accesa contul personal, puteți vizualiza istoricul comenzilor și puteți urmări starea comenzilor cu un număr de urmărire atunci când comandați mărfuri. Echipa noastră a activat cu succes conectarea plății sistem astfel incat cumparatorul sa poata face cumparaturi direct de pe site dupa formularul de formare.La cumpararea unui produs, clientul a dorit sa poata introduce un card de reducere si sa-si primeasca reducerea. Pentru ușurință în utilizare, clientul a cerut să adauge o astfel de funcție ca abonament la promoții, astfel încât să puteți vedea toate promoțiile curente la reducere și să le cumpărați.Dacă utilizatorul are întrebări, poate contacta datorită funcției de feedback. Una dintre cele mai importante dorințe a fost sincronizarea cu 1C pentru schimbul convenabil de date cu o altă aplicație.Clientul dorea să poată face acest lucru printr-un sistem de management al conținutului (CMS) pe cont propriu. Echipa noastră a făcut o serie de cerințe pentru ca Shopshop să poată păstra statistici și să le facă vizibile pentru motoarele de căutare precum Google, Yandex, etc. Proiectul a fost finalizat la timp, îndeplinește cerințele și dorințele clientului.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit