1. Principala
  2. Site-uri
  3. Mimosa

Crearea unui magazin online Mimosa

Mimosa

Scopul și obiectivele proiectului

Specialiștii au fost însărcinați cu crearea și îmbunătățirea site-ului. A fost necesară implementarea tuturor instrumentelor pentru crearea unui magazin de flori online care să permită utilizatorilor să plaseze comenzi ușor și rapid. Catalogul de mărfuri ar trebui să fie prezentat cu principalele tipuri de cadouri. Întrucât site-ul de flori trebuia să fie mare, pentru a le ușura utilizatorilor căutarea și plasarea unei comenzi, a fost necesar să se introducă formulare de feedback, căutare internă, filtre și diverse butoane.

Rezultat

Crearea unui magazin online a fost îmbunătățită de specialiștii noștri. La antetul site-ului a fost adăugat un „Cont personal”, cu ajutorul căruia a fost posibil să urmăriți ceea ce a fost comandat. A devenit posibil să adăugați la „Coș” și „ Favorite” și află dacă acest produs este disponibil. butoanele „comandă un apel” și „pune o întrebare”. S-au adăugat formular de feedback, formular de abonare și formular de feedback. Catalogul este prezentat pe principalele categorii de cadouri. Site-ul de flori conține un număr mare de pagini, butoane încorporate, formulare de contact și filtre ajută utilizatorii să găsească rapid și ușor produse și să plaseze comenzi.Datorită căutării avansate, cumpărătorul poate găsi produsul potrivit, poate plăti online atât în ​​contul personal, cât și fără înregistrare.Pentru comoditate, cumpărătorul poate comanda un apel înapoi sau poate scrie serviciului de asistență.Clientul a dorit să poată face acest lucru prin intermediul sistemului de management al conținutului site-ului (CMS) pe cont propriu.

În cazul nostru, veți putea studia în detaliu modul în care am finalizat comanda pentru site-ul web flowers.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit