1. Principala
  2. Site-uri
  3. DeltaVist

Crearea unui site web pentru DeltaVist in Moldova

DeltaVist

Scopul si obiectivele proiectului


Spune utilizatorilor despre companie si arata-ti munca - constructii lucrari de restaurare si finisare structuri metalice

Rezultat

Echipa noastra a trebuit sa creeze un site web in Moldova sau, mai precis, sa creeze o pagina de destinatie pentru a imbunatati site-ul si a promova compania. A fost adaugata o coloana „Galerie foto” pentru a vizualiza lucrarile si exemplele de implementare. A fost adaugata o scara pentru pregatirea obiectelor care sunt in functiune in prezent pentru usurinta in utilizare. Echipa noastra a adaugat un motor de cautare pentru a imbunatati utilizarea site-ului. A fost introdus si un formular de feedback, a fost adaugat Google Maps, a fost adaugat un formular de feedback si o comanda de apel invers a fost adaugat la un moment convenabil pentru dvs. Pagina de destinatie a primit o viteza excelenta de incarcare si capacitatea de a rezista la sarcini grele. Am creat si un motor de site, datorita caruia poti lucra cu site-ul fara sa cunosti programare. Acum poti fi sigur ca site-ul tau nu va ramane in baia de umbra deoarece echipa a verificat o serie de verificari pentru optimizarea imbunatatita a site-ului primar.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel