1. Principala
  2. Site-uri
  3. Inhouse

Crearea online magazinului de gresie, faianţă din porţelan şi panouri decorative

Inhouse

Sarcinile pincipale

Au fost stabilite un şir de sarcini privind elaborarea site-ului şi crearea unui design adaptiv. Pe pagina principală era necesar de adăugat un diapozitiv cu fotografii calitative şi un buton care poate fi accesat la mijlocul diapozitivului „Priveşte catalogul”. Catalogul produselor era necesar a fi prezentat într-un meniu derulant. Formele de feedback, de înregistrare şi autorizare (birou personal), forma de înscriere, blocul produselor cu reduceri pe pagina principală, bară de căutare internă — elemente, care de asemenea trebuiau adăugate pe site.

Soluţia de la echipa Studio Webmaster

Specialiştii au creat o resursă atrăgătoare pentru utilizatori şi disponibilă pe toate dispozitivele în două limbi (română şi engleză). Cea mai voluminoasă şi importantă secţiune „catalog” conţine subcategoriile sale pentru o vizualizare mult mai comodă şi comanda produselor necesare. Pe pagina contacte orice utilizator poate lasă un mesaj, poate completa formularul de feedback. Pe paginile detaliate ale produselor au fost introduse formularul de comandă rapidă cu indicarea suprafeţei în metri pătraţi pentru gresie şi faianţă din porţelan sau cantitatea pentru panouri decorative, partiţii şi lămpi. În rezultat clientul a primit un online magazin comod şi informativ.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel