1. Principala
  2. Site-uri
  3. Goodrent

Crearea site-ului închirierii automobilelor GoodRent la comandă

Goodrent

Sarcinile stabilite

Sarcinile principale se rezumau la faptul de a crea un site informativ cu design adaptiv, adăugarea formelor de rezervare a închirierii şi căutarea automobilelor. Era necesar de adăugat butoanele de înregistrare şi autorizare, harta site-ului, căutare internă. La atingerea logo-ului, utilizatoul trebuie să treacă la pagina principală de la orice altă pagină. Catalogul de automobile trebuia de împărţit pe categorii după clase, de introdus catalogul de servicii cu paginile detaliate pentru fiecare serviciu.

Soluţie de la specialiştii Studio Webmaster

Specialiştii au creat un site cu dezvoltare design web. În rezultat clientul a primit o resursă web care era în corespundere cu cerinţele şi dorinţele sale. Catalogul de maşini este împărţit pe categorii conform clasei, din care utilizatorul poate rezerva o maşină după marca necesară din clasă. Au fost introduse cu succes formele de înregistrare şi rezervarea chiriei, harta site-ului şi căutare internă. Clientul a primit o resursă calitativă, informativă şi comodă.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit