1. Principala
  2. Site-uri
  3. Aquaterra Sport School

Creare asite-ului pentru Aquaterra Sport School

Aquaterra Sport School

Care sarcini au fost stabilite?

Echipa de la Studio Webmaster trebuia să creeze o sitului destoinică pentru atragerea noilor clienţi şi menţinerea statutului înalt al companiei în mediul sportiv al Moldovei. Web design unic, calitate impecabilă a elementelor grafice, animaţie lină şi stabilă, creare logo calitativ, corectitudinea site-ului în limba rusă şi română, formular de înscriere, formular de feedback — este doar o mică parte a sarcinii tehnice şi cerinţelor clientului.

Care a fost soluţia noastră?

Noi am reuşit să alegem o astfel de paletă de culori care este percepută pozitiv atît de părinţi, cît şi de copii. Aquaterra Sport School combină creativitatea, sportul şi distracţia, de aceea contribuie la crearea adevăraţilor lideri. Anume acest mesaj noi l-am inclus în designul site-ului, combinîndu-l cu fotografii calitative şi pline de viaţă de la lecţiile reale din cadrul şcolii. De asemenea, resursa lucrează în mod stabil 24/7: programarea a fost realizată de către specialişti cu experienţă, ceea ce permite a garanta lucrul calitativ al site-ului, chiar şi în condiţiile accesării înalte. Toate modulele indicate în sarcina tehnică au fost introduse corect, proiectul a fost finisat la timp.

Pentru a afla mai detaliat cum a decurs munca noastră, vă puteți familiariza cu cazul pentru crearea unui site web al școlii.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere