+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Amalifarm

Amalifarm — online magazin de produse cosmetice

Crearea site-ului online magazinului de produse cosmetice

Amalifarm propune un asortiment vast de produse cosmetice de la brandurile faimoase internaţionale. În acest online magazin se poate de cumpărat produsele unor astfel de branduri cunoscute, precum: Bioderma, Avene, La Roche Posay, Noreva, Uriage, Weleda, Mustela, etc. Livrarea produselor cosmetice în decurs de 3 zile sau 24 ore, preţul comenzii mai mult de 1000 lei — livrare gratuită. Metode comode de achitare, condiţii favorabile de livrare a produselor pe tot teritoriul Moldovei şi un asortiment vast de produse cosmetice pentru toată familia, acceptate de cei mai buni dermatologi ai lumii — principalele avantaje ale Amalifarm.

Amalifarm

Sarcinile principale

Echipa Studio Webmaster trebuia să creeze un site cu design adaptiv. Era necesar a introduce toate instrumentele online magazinului, care permit utilizatorilor a înregistra comanda rapid şi simplu. Catalogul produselor cosmetologice trebuie să fie prezentat categoriilor principale şi brandurilor. Pentru comoditatea utilizării site-ului era necesar a introduce formulare de feedback, blocuri cu caracteristici, căutare internă, filtre şi butoane de vizualizare rapidă.

Soluţie efectivă

A fost elaborat site-ul internet magazinului cu design adaptiv în corespundere cu cerinşele şi dorinţele clientului. În antetul site-ului au fost introduse butoanele WhatsApp şi Viber, butonul căutării interne şi coşul. A fost adăugat un formular de feedback, formular de înscriere, formular de recenzie pentru fiecare produs. Site-ul conţine o cantitate mare de produse, de aceea au fost adăugate filtrele pentru găsirea simplă şi rapidă a produselor şi înregistrarea comenzii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect