+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
SMM

Promovarea paginii Facebook: care sunt plusurile promovării afacerii pe rețelele de socializare?

 1. Principala
 2. Blog
 3. SMM
 4. Facebook ca sursă de promovare a afacerii în internet
Timp de citire: 2 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

SMM promovare  – o metodă eficientă de promovare a afacerii, datorită publicului larg și a publicității targetate. Acesta este un tip ordinar de marketing, cu scopuri și strategii.

O listă a persoanelor care se potrivesc exact și trebuie să promoveze o pagină de Facebook: persoanele care își oferă serviciile pe cont propriu - de exemplu, fotografi, designeri, copywriteri, antrenori și cei care își vând cursurile online, sunt angajați în predare; precum și - întreprinderi mici - magazine de bijuterii, îmbrăcăminte, seturi de cadouri. Astăzi, nimeni nu se miră că primele milioane de oameni câștigă începând în mod competent promovarea prin diferite rețele sociale.

În ultimul timp, rețelele de socializare se globalizează și devin mai eficiente. Anume din acest motiv ignorarea promovării prin platformele media, pentru anumite tipuri de afaceri, reprezintă o eroare fatală: ele se concentrează pe un singur nivel de dezvoltare și nu pot avansa.

Ce oferă promovarea paginilor Facebook?

Analiza și promovarea Facebook

 • Public larg. Aici puteți găsi chiar și acei utilizatori online pe care nu ați reușit să îi „cuceriți” cu ajutorul publicității AdWords.

 • Recenzii. Pagina sau grupul din rețelele sociale este cel mai bun loc pentru adunarea recenziilor din partea cumpărătorilor mulțumiți și întărirea reputației în ochii potențialilor clienți.

 • Lucrul cu negativul. Pentru a evita îndoielile în privința sincerității și a competenței dumneavoastră, utilizați rețelele sociale, reacționând corect la recenziile negative despre companie.

 • Traficul suplimentar pe site. Dacă indicați linkuri în postările site-ului dumneavoastră web și faceți click pe ele, sporește numărul de vizite ale resursei și șansele de cumpărare a produselor și serviciilor.

 • Construirea dialogului cu publicul țintă. Pe Facebook puteți să vă interesați discret despre preferințele publicului țintă, ceea ce va permite să aflați dacă acestuia îi place resursa dumneavoastră. Adunați feedback pentru determinarea solicitării reale, informarea despre reducerile, ofertele și noutățile companiei.

 • Influența pozitivă asupra clasării. La clasare, motoarele iau în considerație linkurile din rețelele de socializare, dar și implicarea publicului – likeuri, distribuiri, comentarii.

 • Targetare detaliată. Facebook-ul cunoaște tot despre utilizatorii săi: sexul, vârsta, interesele, limbajul, localizarea, vizitarea localurilor și altele. Această, dar și altă informație este disponibilă pentru agenții de publicitate a rețelelor sociale.

V-au rămas întrebări? Luați legătura cu specialiștii companiei Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Promovăm afacerea pe rețelele de socializare din anul 2008.

Principalele etape ale promovării Facebook

facebook-promotion

Elaborarea unei strategii adecvate. Pentru început, trebuie să determinați ce rezultat final va urmări fiecare campanie. Cel mai adesea, campaniile de răspuns direct se concentrează asupra valorilor de vânzări și a clienților potențiali. Un indicator excelent ar fi utilizarea unui procent din rentabilitatea investiției. De exemplu, ați investit o anumită sumă de bani într-o campanie publicitară, după care ar trebui să efectuați o analiză și să aflați dacă a dat roade și pe baza rezultatului, să vă construiți în continuare strategia de promovare.

Definirea publicului țintă. Cel mai important pas în promovarea cu succes a paginii dvs. de Facebook este să vă faceți o idee clară despre cum arată clientul ideal. Direcționarea competentă vă va ajuta să restrângeți în mod eficient cercul de persoane și să vă definiți publicul țintă, ceea ce vă va permite să vă gestionați cu înțelepciune investiția fără a le cheltui, astfel, pentru acei oameni care nu vor deveni niciodată clienții dvs.

Crearea de conținut adecvat. Este deja dificil de surprins un utilizator modern de Internet cu ceva, prin urmare, pentru a atrage în mod eficient un nou public, merită în primul rând de lucrat la calitatea și prezentarea materialului, indiferent dacă îl oferitu sub formă de postări text, videoclipuri, bannere publicitare, imagini etc.

Monitorizare. O etapă importantă în promovarea paginilor de pe Facebook sau orice alte rețele sociale este controlul și monitorizarea constantă a progresului muncii, analiza rezultatelor acestora și construirea soluțiilor corecte pe baza acestora. Infuzia competentă și atentă de fonduri în campaniile dvs. de publicitate, analiza pieței și capacitatea de adaptare la standardele moderne și la nevoile societății sunt cheile succesului.

Mai aveți întrebări pe această temă? Contactați specialiștii Studio Webmaster și obțineți o consultație calificată gratuită. Promovăm atât pagini de facebook, cât și alte rețele sociale din 2008.

Data Publicării : 29.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Kapanji Igor
Autor
Igor Kapanji
Specialist pe email-corespondenţă şi notificările push. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2017. Nu pot trăi fără baschet şi hochei. Visez să pescuiesc în Norvegia, să stau pe Trolltunga (stîncă care se înalţă deasupra lacului Ringedalsvatnet la 1000 metri). Fără 4 litri, donator de onoare a sîngelui în Moldova :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)