+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

În ce constă avantajele unui CMS de studiou la crearea web designului?

  1. Principala
  2. Blog
  3. Dezvoltare
  4. Avantajele creării site-ului web bazat pe un CMS de studio
Timp de citire: 2 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Content management system – este un software de gestionare a conținutului resursei web, care oferă posibilitatea de a crea, adăuga, redacta și șterge conținutul de pe pagini, dar și de a schimba aspectul structurii lui, fără a implica un specialist. Dacă doriți să comandați crearea site-ului web cu scopul de a primi profit, nu veți reuși fără un asemenea software.

 

Tipuri CMS

Sistemul de management al conținutului

  • Gratuite (open source). Sistemul de gestionare a conținutului dispune de o varietate de șabloane și poate fi prelucrat după preferințele dumneavoastră. Însă, acesta nu are un standard unic, iar suportul tehnic este destul de vulnerabil în ceea ce privește protecția de atacuri și are limite în promovarea SEO.

  • Cu plată. Principalele caracteristici: suportul tehnic permanent, o alegere mare de funcții incluse, multitasking. Din neajunsuri – necesitatea de a achita licența anual și de a instrui personalul pentru utilizarea sistemului, supraîncărcarea interfeței cu funcții inutile.

  • De studio. Ele se elaborează de la 0, exact după sarcinile afacerii dumneavoastră. Asemenea sisteme se caracterizează prin exclusivitate, siguranță și integrarea ultimelor realizări IT. Crearea site-ului web pe baza unui asemenea sistem de gestionare a conținutului include un editor vizual comod, compatibilitate SEO și posibilitatea de personalizare.

Alegând elaborarea individuală de software pentru crearea site-ului web, dumneavoastră plătiți o singură dată și primiți toate drepturile de utilizare. Ceea ce înseamnă că pentru deservirea de sine stătătoare a portalului, nu veți mai avea nevoie să plătiți nimănui nimic, să prelungiți licența, etc. Sistemul va include doar acele funcții, de care aveți nevoie pentru un proiect exact. Datorită acestui fapt, se reduce supraîncărcarea hostingului serverului și resursa poate lucra mai rapid.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit.

Data Publicării : 25.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)