+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Dezvoltare

Sarcinile şi funcţiile de bază care sunt prestate de site pentru afacere

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Site-ul pentru afaceri: scopurile și funcțiile principale
Timp de citire: 4 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Afaceri online

Pentru dezvoltarea oricărei afaceri este indispensabil să avem clienți. Însă, publicitatea offline cu timpul încetează să ofere efectul dorit, iar cantitatea de clienți potențiali scade cu timpul. Cum îmbunătățim situația? Creăm propriul site de afaceri. Veți primi o carte de vizită eficientă pe internet, care va lucra pentru dumneavoastră 24/7. Site-ul dumneavoastră web oferă posibilitatea de a povesti despre produsele, serviciile și avantajele colaborării cu compania și de a găsi o multitudine de clienți noi.

Ce site-uri de afaceri există?

 • Site-ul corporativ

 • Site-ul – carte de vizită

 • Magazinul online

 • Site-ul catalog

 • Site-ul promo

 • Landing page

Ce funcții îndeplinește site-ul de afaceri?

 1. informarea calitativă a publicului țintă;

 2. colectarea unui feedback pozitiv;

 3. prelucrarea corectă a recenziilor negative, fără daune pentru imaginea companiei;

 4. gestionarea reputației;

 5. desfășurarea campaniilor publicitare;

 6. realizarea produselor, vânzarea serviciilor.

Este important să remarcăm că doar elaborarea profesionistă a site-ului web poate asigura toate posibilitățile enumerate mai sus. Abordarea competentă și corectă a specialiștilor IT reprezintă cercetarea preventivă a particularităților nișei de afaceri, publicului ei țintă și perspectivele de dezvoltare în rețea. Pe baza acestora se elaborează designul și structura resursei web.

Scopul principal al oricărui site comercial – vânzarea și creșterea venitului actual. Această afirmație se referă atât la vânzările directe, cât și la cele indirecte, pe contul creșterii recunoașterii, formării imaginii pozitive și acumularea recenziilor despre activitatea organizației.

 

Cum se crează un site de afaceri și se obține profit din el?

Dezvoltarea unei afaceri online

Ca resursa să devină populară și să aducă venit, nu este suficient să comandăm un site web și să îl plasăm pe internet. Pentru un asemenea rezultat, este necesară o promovare calitativă, cu ajutorul optimizării (SEO), a publicității-banner, a publicității mediatice și altele. De asemenea, este necesar să completăm portalul cu un conținut unic și interesant în mod regulat, ca utilizatorii online să aibă stimulul de a se reîntoarce la dumneavoastră din nou și din nou.

Este important și suportul tehnic: eliminarea erorilor și a bug-urilor la timp, protecția de atacurile hackerilor. Însă, în frunte se află designul care reflectă interesele și preferințele clienților dumneavoastră potențiali. Designul care predispune și provoacă utilizatorul să cumpere din primele secunde ale vizitei.

 

Unde comandăm un site web?

Să te adresezi freelancerilor pentru crearea site-ului de afaceri nu este cea mai bună decizie, deoarece nimeni nu va garanta că realizatorul nu va dispărea după primirea banilor sau va realiza proiectul după toate regulile elaborării web și a marketingului online.

Doar o companie IT cu experiență, cu o echipă mare de specialiști, va reuși să vă asigure tot spectrul de servicii pentru crearea unui site de vânzări pentru afacerea dumneavoastră. Adresându-vă profesioniștilor, dumneavoastră veți obține un proiect de succes în mod garantat, care va fi întărit documentar. Etapele de realizare a lucrărilor și evidența financiară sunt absolut transparente, expuse într-un limbaj clar.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Din anul 2008 elaborăm site-uri web pentru toate tipurile de afaceri și cunoaștem toate particularitățile procesului.

Data Publicării : 27.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)