Clienții despre noi Clienții noștri Echipa noastrăScopurile noastreMisiunea noastrăDespre noi
creare siteuri

Clientii de la Studio Webmaster

coca colacoca cola
coca cola

«În cadrul Promoției de Crăciun 2013, am avut ocazia să colaborăm cu compania Webmaster (ISTI Group SRL) pentru realizarea paginii web promoționale. Ținem să aducem mulțumiri companiei pentru realizarea proectului conform specificațiilor în termeni foarte restrînși și conform tuturor cerințelor brandului Coca Cola. Sperăm și pe viitor să avem colaborări fructuoase cu această companie.»

«Coca-Cola Imbuteliere Chisinau» SRL

COMERTBANKCOMERTBANK
COMERTBANK

Site-ul băncii din Moldova de nivel european, cu o înaltă calitate a serviciilor. Comerț Bank oferă toate tipuri de servicii bancare și financiare.

Efes MoldovaEfes Moldova
Efes Moldova

Site-ul de companie de bere Efes Moldova, care este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața Moldovei. Compania Efes este reprezentată nu numai de branduri mari internaționali, dar și de mărcile locale de produse alimentare – lideri pe piața locală.

maibmaib
maib

Compania “Webmaster Studio” se bucură de colaborarea cu “Moldova Agroindbank” cu scopul creării baner-ului. Ca rezultat am obținut un produs de o calitate înaltă, ce corespunde cu toate cerințele și dorințele clientului. Sperăm că munca noastră a fost apreciată și sperăm la o colaborare și pe viitor.

jlcjlc
jlc

Compania “Webmaster Studio” a avut onoarea de a colabora cu “JLC Group”, cu scopul de a crea site-ul. La final am obținut un rezultat, care corespunde dorințelor clientului. Noi sperăm că “JLC Group” este la fel bucuroasă de colaborarea noastră și va dori continuarea ei, de exemplu pentru optimizarea și promovarea site-ului. 

CarmezCarmez
Carmez

«Mulțumim companiei "BRV ISTCOM", "Studio Webmaster" pentru profesionalismul manifestat în crearea site-ului. Compania Studio Webmaster ne-a conceput site-ul care corespunde tuturor dorințelor noastre și tuturor corectărilor efectuate, chiar și cele mai mici au fost luate în seamă.»

«Carmez» SA

olentinaolentina
olentina
lusmeconlusmecon
lusmecon

Firmă specializată în prelucrarea si fabricarea produselor din piatră naturală Lusmecon GMT. Confectionare monumentelor, detalilor de interior și decorațiunilor exterioare și interioare.

AmmoAmmo
Ammo

«Conducerea IM "Ammo" SRL a apreciat înalt activitatea calitativă a colectivului "Studio Webmaster", care a lucrat asupra creării site-ului. Datorită profesionalismului și abordării creative a specialiștilor companiei "BRV ISTCOM" SRL, am primit posibilitatea de a reflecta activitatea companiei noastre în diferite sfere, de a atrage noi clienți, a diversifica domeniile de activitate, ceea ce va influența benefic asupra dezvoltării și prosperității afacerii noastre.»

«Ammo» SRL

UnicUnic
Unic

«Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre, Societatea pe Acțiuni "Magazinul Universal Central "UNIC", cu compania "Studio Webmaster". Am ales să colaborăm cu compania "Studio Webmaster" în domeniul realizării Internet site-ului nostru, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de realizare a proiectului nostru. Totodată, "Studio Webmaster", prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întodeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre legate de site-ul companiei.
În concluzie, recomandăm compania "Studio Webmaster", ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa, apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.»

SA «UNIC»

vita_orheivita_orhei
vita_orhei

«Casa de Comert VITA" SRL își exprimă aprecierea web-studioului "Studio Webmaster", pentru munca depusă în elaborarea web-aplicației pentru terminale de plată. Cu ajutorul programului elaborat, clienții noștri au posibilitatea de a achita cu ușurință datoria în mod automat.

Angajații companiei "Studio Webmaster" au mers în întâmpinarea dorințelor noastre, exact în timp prevăzut.»

«Casa de Comert VITA»

cadastrucadastru
cadastru

Site-ul intreprinderei de stat "Cadastru", care aplica un program de evaluare și re-evaluarea tuturor tipurilor de bunuri imobiliare în scopuri fiscale, precum și ofera evaluare a proprietății private, cu ajutorul unei metodologii aprobate prin lege.

ingeocadingeocad
ingeocad

Pagina intreprinderei de Stat Institutul de Geodezie, Prospecţiuni Tehnice şi Cadastru «INGEOCAD», care efectueaza lucrari inginero-geodezice pentru construcțiea pe territoriu Republicii Moldova.

maurtmaurt
maurt

«Draga Tatiana, precum și personalul de la studioul "Studio Webmaster", compania "Maurt" SRL își exprimă recunoștința pentru munca depusă în crearea site-ului companiei.

După o selecție atentă a web studio-ului, alegerea noastră s-a oprit pe "Studio Webmaster". O atenție deosebită au atras site-ul creativ a studio-ului și portfoliu bogat.

Compania "Studio Webmaster" - a asigurat suport tehnic site-ului www.maurt.md iar abordarea individuală a clientului permite recomandarea "Studio Webmaster" ca un partener de încredere.»

«Maurt» SRL

CHEVROLETCHEVROLET
CHEVROLET

«Prin prezenta va aducem sincere multumiri pentru profesionalismul de care a dat dovadă compania „BRV ISTCOM” SRL, în realizarea cu succes a proiectului propus. În procesul de realizare a proiectului colaborarii companiei au demonstrat calitati profesionale la nivel înalt şi experienţă atît în elaborarea paginii web, cît si folosirea celor mai performante tehnologii şi instrumente IT.»

«AutoFrame-FM» SRL

cadillakcadillak
cadillak
OpelOpel
Opel

«Prin semnata, compania "AUTO FRAME-FM" SRL aduce sincere mulțumiri pentru realizarea paginii web opelcenter.md În procesul de colaborare colectivul companiei reacționa operativ la soluționarea întrebărilor apărute. Site-ul a fost realizat conform cerințelor înregistrate și la o sută așteptărilor noastre.

Calitatea și operativitatea realizării proiectului au justificat pe deplin profesionalismul companiei.

Mulțumim, pentru efortul depus și vă dorim prosperitate în viitor.»

«AUTO FRAME-FM» SRL

SAABSAAB
SAAB

«În procesul de realizare a proiectului, compania „BRV ISTCOM” SRL, a demonstrat calităţi profesionale si folosirea celor mai performante tehnologii şi instrumente IT în realizarea paginii noastre web. În semn de recunoştinţe, vă adresăm sincere noastre consideratiuni faţă de activitatea Dvs.»

«AutoFrame-FM» SRL

liderlider
lider

Pagina grupei de companii Lider, nucleu de activitate al cărui este vânzarea de acoperișuri și materiale de fațade, utilaje de constructii si tehnologii de fixare în Moldova.

macstromacstro
macstro

«Compania "BRV ISTCOM" SRL, a elaborat resursa online mac-stro.md . Suntem mulțumiți de serviciile oferite, angajații companiei "BRV ISTCOM" SRL, exact, rapid și detaliat au răspuns la întrebările tehnice.

Am primit o internet resursă modernă și care este ușor de utilizat. Designul site-ului și sistemul de control au fost apreciate de către vizitatorii site-ului.

Vă dorim succes în activitatea Dumneavoastră.»

SRL "MAC-STRO"

club royal parkclub royal park
club royal park

Pagina hotelul Club Royal Park 5*, unde este posibil de a rezerva camere și suite la orice nivel.

O'ClipaO'Clipa
O'Clipa

«Compania "Studio Webmaster" ne-a oferit servicii de elaborare a site-ului de un nivel profesional înalt. Ca urmare am primit un produs calitativ și un design modern, care corespunde tematicii noastre. Site-ul este comod structurat, ușor în navigare și dispune de caracteristici funcționale bune , dar, de asemenea, este comod si ușor de utilizat.»

“O'Clipa-MS” SRL

centrul de echipament si tehnologiicentrul de echipament si tehnologii
centrul de echipament si tehnologii

Compania “Webmaster Studio” cu mare plăcere a participat în elaborarea site-ului, precum și logo-ului pentru bimbo.md Noi am luat în considerație toate dorințele clientului și în rezultat am obținut un logou calitativ, modern și profesional, care, noi sperăm v-a atrage cât mai mulți clienți noi. Noi sperăm la continuarea cooperării noastre. 

accent groupaccent group
accent group

Compania “Webmaster Studio” a fost bucoroasă de a participa în elaborarea site-ului pentru Accent Group. Ca rezultat noi am elaborat un site stilat și modern, care într-o formă ușoară oferă informații în trei limbi. Noi sperăm că Accent Group este bucuros de colaborarea noastră și va continua de a utiliza serviciile noastre. 

acedaced
aced

Pagina proiectului “Competitivitatea Agricolă şi Dezvoltarea Întreprinderilor” (ACED), obiectivul principal al carui este îmbunătățirea sectorului agricol al Republicii Moldova în procesul de fabricație și de comercializare a produselor.

aurarieaurarie
aurarie

Compania Aurarie-VS este o rețea de magazine de bijuterii în Chișinău, distribuitor de articole din aur și argint, incrustate cu pietre semi-pretioase de la branduri renumite.

farmaciefarmacie
farmacie

Site-ul de rețea naționala de farmacii Elody, unde este posibil a face cumparare online de medicamente esențiale și le obține prin livrare gratuită.

bimbobimbo
bimbo

Compania “Webmaster Studio” cu mare plăcere a participat în elaborarea site-ului, precum și logo-ului pentru bimbo.md Noi am luat în considerație toate dorințele clientului și în rezultat am obținut un logou calitativ, modern și profesional, care, noi sperăm v-a atrage cât mai mulți clienți noi. Noi sperăm la continuarea cooperării noastre. 

amores paraisoamores paraiso
amores paraiso

Serviciu european de online cunostinta pentru prietenie, romantic și căsătorie Amores Paraiso. Training-uri și seminarii speciale, care ajuta in construire relațiilor cu sexul opus si servicii de organizarea ceremoniilor de nuntă.

ShoptimeShoptime
Shoptime

«BRV ISTCOM" SRL sunt adevărați profesioniști în domeniu! Mai înainte de a efectua o comandă de un magazin online, compania noastra "AVS INTER" SRL, a făcut cunoștință cu portofoliu „Studio Webmaster", și am fost plăcut surprins de numărul de proiecte.

Scopul nostru era de a crea un internet magazin modern, stilat și comod. Personalul "Studio Webmaster" au evaluat profesional toate dorințele noastre și au propus variantele soluționării sarcinii stabilite.

Importantă este atenția dezvoltatorilor asupra interfeței sistemului de management a site-ului, care permite o gestionare rapidă și eficientă a informației pe site. Un design simplu, nu distrage atenția vizitatorului de la ceea ce este cel mai important— de la informație.

Lucrul cu compania "Studio Webmaster" a lăsat o impresie bună și nu se pune la îndoială profesionalismul echipei de dezvoltare.»

"AVS INTER" SRL

starpizzastarpizza
starpizza

Compania “Webmaster Studio” a fost bucuroasă de a participa într-un astfel de proiect precum crearea site-ului pentru compania „Starpizza”. Scopul nostru era de a crea un site modern și stilat, care va atrage cât mai mulți clienți. Noi suntem mulțumiți de lucru nostru efectuat și sperăm că la fel și „Starpizza” va dori continuarea colaborării noastre.

TorsionixTorsionix
Torsionix

«Exprimăm recunoştinţa pentru crearea web site-ului torsionix.md. Noi am primit exact ceea ce am dorit: un design stilat, o interfață clară, o cantitate mare de informație de afacere. Suntem mulțumiți de calitatea serviciilor prestate și introducerea modificarilor în caz de necesitate.

Sperăm la suportul site-ului din partea Dvs., și continuarea cooperării reciproc avantajoase.»

«Torsionix - Auto» SRL

UNICEF MoldovaUNICEF Moldova
UNICEF Moldova

«Reprezentanţa Fondului Naţiunilor Unite (UNICEF) în Republica Moldova confirmă colaborarea cu companía “BRV ISTCOM” SRL în perioada 2010-2011 în vederea creării şi menţinerii paginii web UNICEF Moldova unicef.md. Serviciile prestate de “BRV ISTCOM” SRL sunt de o înaltă calitate şi profesionalism, toate demersurile sunt executate în mod rapid şi eficient.De asemenea, reiterăm că parteneriatul UNICEF - BRV ISTCOM SRL va continua şi pe viitor urmărind în permanenţă îmbunătăţirea şi diversificarea serviciilor prestate.»

"UNICEF Moldova" SRL

5market5market
5market

«Sincere mulțumiri companiei "BRV ISTCOM" SRL pentru crearea calitativă și operativă a site-ului nostru. Am fost impresionați de creativitate și orientarea către rezultat. O impresie deosebită a lăsat lucrul personalului, profesionalismul, care nu lasă nici o urmă de îndoială. Angajații dvs. posed abilități de prezentare excelente, sunt mereu gata să ajute clientul, când el are nevoie de acesta.»

"Stati-Market" SRL

StudiumStudium
Studium

«Compania "Studium" SRL este mulțumită de colaborarea cu "BRV ISTCOM" SRL, în timpul efectuarii lucrărilor îndreptate spre promovarea site-ului nostru studium.md. Din momentul promovării am opținut rezultate bune, ceea ce ține de rezultatele căutării. Datorită lucrului de promovare, site-ul este mai des vizitat de către utilizatori, care ne-au găsit prin motorul de căutare cu ajutorul cuvintelor cheie. Suntem foarte mulțumiți de rezultatele lucrului companiei.»

“Studium” SRL

casaautocasaauto
casaauto

«Salonul auto "Casa auto" își exprimă recunoștință companiei "Studio Webmaster" pentru elaborarea site-ului nostru. Noi am apreciat calitatea înaltă a execuției, precum și profesionalismul personalului, care a fost atent la toate cerințele și dorințele noastre. Ca rezultat noi am obținut un site modern, stilat și comod în utilizare. Noi recomandăm acestă companie ca un partener de încredere, care va găsi o soluție pentru orice sarcină propusă. Noi ne bucurăm de colaborarea noastră și sperăm la continuarea ei în viitor.»

chemixgruppchemixgrupp
chemixgrupp

Catalogul imens de produse de curățare de uz casnic și detergenti profesionali de curațare de calitate inaltă de la Chemix Grupp.

Creativ ExpertCreativ Expert
Creativ Expert

«Apreciem în mod deosebit profesionalismul din cadrul companiei „BRV ISTCOM”, S.R.L. marca commerciala „Studio Webmaster” , calitatea şi efortul depus la realizarea proiectului Lime Studio. Menţionăm ca site-ul limestudio.md, a fost realizat ţinînd cont de toate cerinţele companiei înregistrate în sarcina tehnică, faţă de design, de structura şi elementele funcţionale a site-ului.»

«Creativ Expert» SRL

comficomfi
comfi

«Magazinul-online Comfi.md își exprimă recunoștință companiei “Webmaster Studio” care pe parcursul a unei perioade îndelungate rămâne a fi prietenul nostru fidel, care a participat în elaborarea site-ului nostru, precum și al promovării lui. Datorită la “Webmaster Studio” noi am obținut un site excelent, care are un design frumos și memorabil. El este atractiv și ușor în utilizare. Noi ne bucurăm de colaborarea noastră și sperăm la continuarea ei pe viitor.»

habsevhabsev
habsev

Compania Habsev Grup, care prevede furnizarea și instalarea de echipamente electrice și electronice în orice cantitate.

icamicam
icam

Catalogul de mobilier original de diverse stiluri de la producator moldovenesc «ICAM».

imcimc
imc

Site-ul IMC-Market - reţeaua de magazine, care corespunda standardelor ISO și oferă o gamă largă de produse calitative.

 Avante TV Avante TV
 Avante TV

Prin prezența, vă aducem mulțumiri pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, în realizarea paginii noastre web avantetv.md.

În procesul de realizare a proiectului, compania "BRV ISTCOM" SRL, a demonstrat calități profesionale și folosirea celor mai performante tehnologii și instrumente IT în realizarea paginii noastre web. La finisarea proiectului am primit un site care răspundea tuturor cerințelor noastre față de design și funcționalitate.

În semn de recunoștințe, vă adresăm sincere noastre mulțumiri față de activitatea Dvs.

transportpersoanetransportpersoane
transportpersoane
weisweis
weis
BOX ProiectBOX Proiect
BOX Proiect

Sub semnata, compania "Design Interior- Box Proiect" SRL aduce mulțumiri companiei SRL "BRV ISTCOM", pentru realizarea cu succes a bazei de date, a produselor companiei noastre.

Pentru a ne simplifica lucrul am decis să realizăm un astfel de proiect. În căutarea firmei ce va executa proiectul, ne-am oprit alegerea anume pe această companie, fiind surprinși de portofoliul proiectelor realizate și prețurilor rezonabile.

Este de remarcat că colectivul firmei răspunde operativ la orice întrebare a noastră. 

Vă dorim o creștere continuă și sperăm la o colaborare pe viitor. 

ЗАО "Каменский консервный завод"ЗАО "Каменский консервный завод"
ЗАО "Каменский консервный завод"

«Каменский консервный завод» 

Exprimă recunoștință directorului general, studio-ului Studio Webmaster, Vadim Barcov Igor pentru prestarea serviciilor specializate și crearea unui site unic.

Noi recomandăm "Studio Webmaster" ca fiind un profesionist în crearea site-urilor. Un respect mare echipei de profesioniști pentru lucru calitativ într-un termen scurt și rezultate calitative de colaborare. 

Ecolemn LuxEcolemn Lux
Ecolemn Lux

Compania "Studio Webmaster" și-a îndeplinit cu succes munca de creare a unui logo.

Specialiștii au venit cu o abordare creativă la proiectarea logo-ului și au propus o serie de opțiuni decente. Și, de asemenea, au reacționat prompt la dorințele noastre.

Colaborarea cu compania a lăsat impresii plăcute. Nu este pus la îndoială profesionalismul echipei de dezvoltare.

Sperăm la o colaborare fructuoasă în continuare.

hitfmhitfm
hitfm
inimacuratainimacurata
inimacurata
italproditalprod
italprod
meathousemeathouse
meathouse
Medportal.mdMedportal.md
Medportal.md

Compania noastra beneficiază de servicii de promovare a site-ului medportal.md. Compania "Studio Webmaster" -s-a manifestat ca un colectiv fiabil și profesionist. Până la colaborarea cu compania "Studio Webmaster" am folosit publicitate contextuală, inclusiv și furnizori locali, însă nu am obținut rezultate reușite.

Compania "Studio Webmaster" s-a recomandat ca un partener de încredere.

Un complex de lucrări de promovare, efectuate de către specialiștii "Studio Webmaster", au permis de a scoate resursa noastră la cele mai înalte poziții, a atrage un trafic mare și de a asigura eficiența înaltă a promovării în motoarele de căutare.

Suntem bucuroși de a observa o creștere considerabilă a vizitelor site-ul nostru, iar împreună cu aceasta și o creștere a numărului adresărilor la companie.

Compania "Studio Webmaster" s-a recomandat ca un partener de încredere.

pasagerpasager
pasager
pearljampearljam
pearljam
pompierulpompierul
pompierul
radioallaradioalla
radioalla
swanswan
swan
Pantera GRUPPantera GRUP
Pantera GRUP

Într-una dintre cele mai responsabile perioade de activitate a organizației noastre, după analiza ofertelor comerciale a unui număr mare de companii pentru crearea site-ului oficial SAS PANTERA GRUP, noi am oprit alegerea noastră la studio design Webmaster

În procesul lucrului în decurs de mai multe luni asupra creării site-ului sus menționat, noi am remarcat de mai multe ori principii de lucru a acestei companii, care au determinat colaborarea noastră ulterioară. Angajații studio-ului nu numai au îndeplinit calitativ lucrul menționat în contract, au ținut cont de toate dorințele și cerințele referitor la site, dar și au reacționat cu înțelegere asupra numeroaselor solicitări de modificare a unor detalii în design-ul site-ului, ce apăreau în decursul lucrului asupra creării lui.

Ca organizație specializată timp de peste douăzeci de ani în managementul riscurilor în afaceri, putem afirma cu certitudine că, studioul de design Webmaster la momentul actual este în Moldova una dintre cele mai de top companii din domeniul serviciilor software.

Plus la aceasta, rezultatele muncii studio-ului asupra site-ului nostru oficial, au pus baza pentru semnarea contractelor ulterioare cu compania dată, pentru îndeplenirea tuturor lucrărilor în domeniul software-ului organizației noastre. 

 

navalinavali
navali
bikehubbikehub
bikehub
dtadta
dta
fitinfgfitinfg
fitinfg
happy-dayhappy-day
happy-day
Centrul european de businessCentrul european de business
Centrul european de business

Centrul European de Afaceri își exprimă recunoștința sa companiei "Studio Webmaster" pentru activitatea profesională, la crearea și sprijinul site-ului.

Suntem pe deplin mulțumiți de rezultatele muncii efectuate și recomandăm compania "Studio Webmaster", ca un profesionist în crearea site-urilor, un expert calificat în domeniul IT tehnologiilor, precum și un partener de încredere.

Vă mulțumim pentru cooperare și vă dorim dezvoltare în continuare. 

Prof serviceProf service
Prof service

SRL "Prof-Service" aduce sincere mulțumiri pentru profesionalismul înalt manifestat în dezvoltarea internet-proiectului stroika-service.md

Experiență mare și profesionalism în dezvoltarea site-urilor, competență, soluționarea rapidă a problemelor, care apar în procesul de lucru, responsabilitate și amabilitatea personalului au făcut colaborarea cu "BRV ISTCOM" SRL placută, fructuoasă și eficientă.

Dorim companiei "BRV ISTCOM" SRL prosperitate și păstrarea în continuare a pozițiilor de lider.

TicriconTicricon
Ticricon

Prin prezenta, aducem mulțumiri specialiștilor companiei "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster, pentru realizarea site-ului compania noastră.

Sarcinile propuse, conform documentației tehnice, au fost îndeplinite calitativ și în termen.

Recomandăm compania "BRV ISTCOM " SRL, Studio Webmaster, în calitate de profesionaliști în domeniul IT, confirmînd reputația sa prin cuvînt și faptă.

Мастерская декоративного камняМастерская декоративного камня
Мастерская декоративного камня

Luând în considerație experiența de cooperare a partenerilor noștri cu compania "Studio Webmaster", am decis să încredințăm aceastei echipe dezvoltarea site-ului companiei "Мастерская декоративного камня" și nu am dat greș!

Profesionalismul echipei și abordarea creativă au permis colectivului de a executa practic imposibilul — într-un timp foarte scurt de a crea un site comod, informativ.

Ca un produs din nou creat , site-ul companiei "Мастерская декоративного камня", răspunde cerințelor moderne de navigare și exercită principalele funcții ale sale: de a informa, de a servi ca un instrument de vânzări.

Acum, echipă "Studio Webmaster" desfășoară activitatea de promovare a site-ului "Мастерская декоративного камня" în motoarele de căutare al Internet-ului, și noi am observat foarte rapid site-ul nostru în calitate de lider absolut în motoarele de căutare. Noi nici nu ne-am așteptat că în trei săptămâni aceasta se poate realiza.

În "Studio Webmaster" își cunosc meseria!

Globus TurGlobus Tur
Globus Tur

"Globus Service NV" SRL oferă sincere mulțumiri echipei de dezvoltatori "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster pentru calitatea superioară și profesionalismul lucrărilor de creare a site-ului. Lucrul a fost elaborat la cel mai înalt nivel profesional și provoacă reacții pozitive, atât printre specialiști, cât și printre utilizatorii obișnuiți. Site-ul este bine structurat, ușor în navigare și este multifuncțional.

Site-ul dispune de o interfață administrativă convenabilă și ușoară în utilizare, fapt ce permite angajaților companiei noastre de a modifica desinestătător structura informațională a site-ului și de a posta orice tip de materiale informaționale de pe orice calculator cu acces la internet.

Remarcând profesionalismul înalt al angajaților companiei "BRV ISTCOM" SRL, Studio Webmaster, calitatea și timp scurt de executare a proiectului, responsabilitatea și fiabilitatea în relațiile de parteneriat, sperăm ca în viitor colaborarea cu dvs. v-a rămâne la fel de reușită și fructuoasă. 

Palex ServicePalex Service
Palex Service

Compania "Studio Webmaster" s-a descurcat extrem de bine cu dezvoltarea resursei noastre web. Site-ul arată modern și actual, corespunde activității profesionale a companiei noastre.

În primul rând, a fost creat un design elegant, memorabil,o structură bine gîndită, un sistem confortabil de administrare a site-ului, care ne permite să actualizăm în mod independent și rapid informația.

Îndeosebi dorim să remarcăm operativitatea de executare a sarcinilor, stabilite în timpul cooperării și o abordare individuală.

Mereu este plăcut de a lucra cu profesioniști, care iubesc lucrul lor și au grijă de reputația lor. 

Sun MAXXSun MAXX
Sun MAXX

Prin prezența dorim să aducem mulțumiri companiei "BRV ISTCOM", Studio Webmaster pentru realizarea cu succes a proiectului propus, crearea site-ului SunMaxx.

Este de remarcat profesionalismul la realizarea proiectului, reacțioanrea operativă a persoanelor implicate în proiect și colectivul plăcut al companiei. În contextul celor expuse mai sus, recomandăm compania "BRV ISTCOM", Studio "Webmaster" drept executor responsabil de elaborare a sistemelor informaționale complexe.

Nail Studio «L’atriste»Nail Studio «L’atriste»
Nail Studio «L’atriste»

Compania SRL "La artiste" își exprimă recunoștința față de SRL "BRV ISTCOM", pentru serviciile prestate în domeniul promovării site-ului. Toate obiectivele au fost atinse în cel mai scurt timp posibil, dar rezultatele au depășit așteptările noastre, site-ul a apărut pe prima pagină într-un timp foarte scurt de la încheierea contractului.

O impresie îndeosebi de plăcută a lăsat lucrul personalului, profesionalismul căror nu lasă nici o îndoială.

Suntem mulțumiți de calitatea lucrului acestei companii, și o recomandăm pentru cooperare.

Vă dorim mult succes Vouă și colectivului vostru calificat!

banusbuildingbanusbuilding
banusbuilding
avantajavantaj
avantaj
RhythmRhythm
Rhythm

Site-ul companiei RHYTHM WATCH CO, este unul dintre liderii mondiali în producerea de casurilor, datorită caracterului său unic și calității înalte.

VANILLIAVANILLIA
VANILLIA

Site-ul pentru compania VANILLIA, care oferă o gamă largă a serviciilor de producere și livrarea alimentației, precum și servicii de plecare pentru deservirea clienților.

Filiera VinuluiFiliera Vinului
Filiera Vinului

Site-ul dedicat restructurării industriei vinului în Moldova: îmbunătățirea calității vinului, etichetelor, dopului și ambalării.

hyundaihyundai
hyundai

«"Pacific Motors Moldova" SRL își exprimă profunda recunoștință și apreciere "Studio Webmaster" pentru elaborarea profesională și suportul site-ului nostru. Ei sunt într-adevăr o echipă de profesioniști în domeniul de dezvoltare și promovare a site-urilor. Site-ul pe care ei ne-au creat s-a adeverit a fi încă mai bun decât ne-am aşteptat, care combină în sine un aspect profesional și eleganță, în care am avut nevoie. Noi recomandăm această companie, cu siguranță, "Studio Webmaster" va găsi o soluție, de care aveți nevoie.»

«Pacific Motors Moldova» SRL

arată mai mult

©2008-2019 Webmaster