Dezvoltarea site-ului în Moldova la un preț accesibil

De ce dezvoltarea site-ului în Moldova într-o companie IT poate costa 40€, iar în altă companie semnificativ mai mult?
Ce beneficii Dvs. veți obține prin decizia de a comanda dezvoltarea site-ului la Studio Webmaster?
Cum corect se calculează în termeni monetari dezvoltarea site-urilor?
Am identificat trei dintre cele mai fundamentale intrebari, pe care ne le adresează clienții noștri înainte de a comanda dezvoltarea site-ului la noi. Iar dacă Dvs. citiți acum aceste rînduri, atunci sunteți cliențul nostru potențial care este interesat să obțină răspunsuri.

DE CE DEZVOLTAREA SITE-ULUI ÎN CHIȘINĂU DIFERĂ DUPĂ COST, ÎN DIFERITE COMPANII?

Primul factor, care influențează asupra costului final al site-ului, este buna-credință al dezvoltatorului său. Dezvoltarea site-ului în Moldova, în majoritatea cazurilor se realizează pe baza șabloanelor gratuite descărcate din internet, prin urmare și costul redus al produsului. Pentru companiile It aceasta este cea mai bună soluție, însă nu și pentru client! Ar trebui să se înțeleagă că dezvoltatorul calificat nu oferă site-uri șablon, și de fiecare dată creează in proiect pentru rezolvarea sarcinilor unui anumit client.

DEZVOLTAREA SITE-URILOR LA NOI- ESTE MUNCA ÎN ECHIPA A SPECIALIȘTILOR CALIFICAȚI!

«Imediat, cum Dvs. vă adresați companiei noastre cu scopul de a comanda dezvoltarea site-ului, noi selectăm pentru proiectul Dvs. un singur manager care va fi conștient de toate etapele dezvoltării proiectului și în orice moment va putea răspunde la întrebările interesate de Dvs.»

Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări
«Odată ce clientul a exprimat viziunea sa asupra viitorului său proiect web, designerii noștri încep să transforme ideile în realitate! Dezvoltarea site-urilor în compania noastră- este un proces creativ și migălos, în rezultatul căreia se naște un proiect unic»

Marina
Conducătorul departamentului Web Design
«Etapa de creare a site-ului este una dintre primele, cu toate acestea adevărata maestrie, în opinia mea, începe atunci cînd asupra site-ului încep să lucreze echipa de programatori. Anume la aceasta etapă are loc dezvoltarea site-ului, care în rezultat, va aduce proprietarului său clienții doriți»

Simion
Conducătorul departamentului Dezvoltare Web
«Înainte de a prezenta proiectul clientului, echipa noastră testează atent funcționalitatea site-ului și în cazul depistprii oricăror neconcordanțe, acesta este întors pentru revizuire specialistului responsabil!»

Alexandru
Conducătorul departamentului de testare
«Departamentul nostru se ocupă de domen-ul și hosting-ul site-ului. Desigur, nu putem spune că dezvoltarea site-ului într-un oarecare mod depinde de serviciile departamentului nostru, dar fără domen și hosting site-ul Dvs. nu va apărera în rețeaua Internet. Anume din acest motiv noi oferim clienților noștri, la discreția acestora, acest serviciu suplimentar.»

Andrei
Conducătorul departamentului administrare de sistem
«Dezvoltarea site-ului în Chișinău și promovarea în motoarele de căutare prezintă în sine 2 servicii absolut diferite, cu toate acestea cu toții înțelegem că site-ul este un instrument de interacțiune a proprietarului cu publicul țintă, și fără promovare Dvs. nu veți obține numărul dorit de clienți, deoarece ei pur și simplu nu vor cunoaște despre existența site-ului Dvs.»

Elena
Conducătorul departamentului SEO

DEZVOLTAREA SITE-ULUI ÎN INTERNET

LISTA DE PREȚURI PE BAZA TIPURILOR DE SITE-URI

SITE DE PREZENTARE de la
349€
INTERNET MAGAZIN de la
499€
SITE CORPORATIVde la
349€
LANDING PAGE de la
295€
DEZVOLTAREA SITE-ULUI PENTRU SOLUȚIONAREA ALTOR SARCINI
de la 295€

©2008-2019 Webmaster