Design site-uri si pagini web

Web-Design, or mai simplu, crearea aspectului unui web site. Înseamnă o abordare creativă și în același timp, tehnică în ceea ce privește modul cum urmează să arate un site. Servicii web-design - sunt utile pentru toți cei care doresc să creeze un site cu o individualitate specifică pe internet. De altfel, designul este un motiv cheie care atrage și menține atenția vizitatorilor – mereu decă este bine proiectat și este în armonie cu accesibilitatea site-ului. În Studio Webmaster puteți beneficia de elaborarea unui web design ieftin și individual pentru propriul site:
Prețul pentru Web-Design în Studio Webmaster

de la 200$
Comandă

Momente cheie în procesul de proiectare a designului

Tendintele și standardele actuale ale designului-web
Preferințele și cerintele publicului țintă
Stilul corporativ actual al companiei/organizatiei
Cerintele particulare ale clientului

Clientii și designul web

sdfdsfsfs
Prima întrebare care și-o pune oricare utilizator care ajunge pe o pagina necunoscută este: «Sunt oare pe pagina de care am nevoie?» Iar răspunsul la această întrebare va fi oferit de aspectul site-ului în cauză și în consecință – însuși designul. Merită să reținem că utilizatorii nu iubesc să piardă timpul pe internet, în condițiile când au nevoie urgent de un produs/serviciu. Puteți avea cel mai bogat sortiment din produsele X. Dacă site-ul dvs nu corespunde preferințelor segmentului de consumatori pe care îl «țintiți», cel mai probabil că înseși site-ul își pierde sensul.
Reputația și design-ul web
O companie serioasă trebuie să arate prezentabil. Începând de la cum arată logo-ul, oficiliul, în ce mod se îmbracă angajații și evident, finisând: cum arată site-ul oficial. Dacă un eventual client va fi interesat de produsele/serviciile companiei dvs, primul lucru care-l va face va fi să caute compania dvs în mediul online. Iar aici apare momentul decisiv – în ce mod faceți cunoștință cu clienții potențiali, or în ce mod vă prezentați. Dacă site-ul dvs deține un design atractiv și profesionist, la fel va fi interpretată și compania dvs. De altfel doar aruncați o privire asupra marilor branduri actuale.
Perspectivele design-ului web
Site-urile business contemporane sunt foarte asemănătoare ca structură. Cine își mai amintește de vechile site-uri în .html pe care imediat «te rătăceai»? Acele vremuri au trecut pe nesimțite fiindcă domeniul IT a evoluat incredibil de mult. Anume din acest motiv, astăzi, site-urile au un caracter minimalist. Și nu întâplător. Astfel se rezolvă câteva probleme. Viteza de încărcare se micșorează iar vizitatorilor le este clar imediat conținutul unei pagini web. Tendințele actuale în web design sunt dominate de minimalism și utilizarea cât mai frecventă a imaginilor și elementelor grafice.
În 10 ani de activitate am proiectat diverse concepte de design pentru site-uri. Uneori procesul se rezumă la o simplă adaptare la stilul companiei-client. În alte cazuri se aplică mai multă creativitate. Cred că la ora actuală web-designul evolează mai mult în sensul de a transmite emoții și senzații și la acest curent se conformează toate companiile mari. Dacă doriți să obțineți un concept interesant de design pentru compania dvs, adresați-vă cu încredere la Studio Webmaster.
Marina
Șefa Departament Design

Contactați-ne

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
comandați

©2008-2019 Webmaster