+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Zipis

Dezvoltarea site-ului catalog de îmbrăcăminte pentru copii Zipis

Zipis — online magazin de haine pentru nou-născuţi

Site-ul oferă posibilitatea, proaspeţilor mămici şi tătici, de a cumpăra haine pentru bebeluşi, fără necesitatea de a ieşi din casă. Aici se poate de cumpărat totul: haine pentru primele zile de viaţă, haine de vară şi de iarnă, separat pentru fetiţe şi băieţei, şi altele. Asortiment vast, preţuri accesibile, ajutor în alegerea produselor, livrare rapidă pe teritoriul Moldovei — iată cele mai importante beneficii a internet magazinului Zipis.

Zipis

Sarcinile stabilite

Echipa noastră a avut sarcina de a crea un online magazin în limba rusă şi română, cu un design unic şi adaptiv. Conform sarcinii tehnice structura site-ului trebuia să fie compusă din 5 secţiuni, iar pe pagina principală era necesar să fie plasate 3 blocuri pentru informaţii diverse şi propuneri speciale. Sarcina principală — a face cît mai comod căutarea produselor pentru vizitatorii site-ului, dar şi însuşi procesul de cumpărare.

Decizia de la specialiştii Studio Webmaster

Noi am creat un site disponibil în mai multe limbi cu un design adaptiv comod. În antetul online magazinului am inclus un meniu derulant, ceea ce uşurează căutarea produselor dorite. Pe pagina principală a fost introdus un slider mare, secţiunile principale ale catalogului şi blocul cu produsele noi. Pe pagina „Contacte” noi am pus în aplicare harta Google şi forma de feedback. Toate cerinţele stabilite de către client au fost realizate în întregime şi exact la timp.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect