1. Principala
  2. Site-uri
  3. Zipis

Dezvoltarea site-ului catalog de îmbrăcăminte pentru copii Zipis

Zipis

Sarcinile stabilite

Echipa noastră a avut sarcina de a crea un online magazin în limba rusă şi română, cu un design unic şi adaptiv. Conform sarcinii tehnice structura site-ului trebuia să fie compusă din 5 secţiuni, iar pe pagina principală era necesar să fie plasate 3 blocuri pentru informaţii diverse şi propuneri speciale. Sarcina principală — a face cît mai comod căutarea produselor pentru vizitatorii site-ului, dar şi însuşi procesul de cumpărare.

Decizia de la specialiştii Studio Webmaster

Echipa de specialiști Studio Webmaster a dezvoltat un site disponibil în mai multe limbi cu un design adaptiv comod. În antetul online magazinului am inclus un meniu derulant, ceea ce uşurează căutarea produselor dorite. Pe pagina principală a fost introdus un slider mare, secţiunile principale ale catalogului şi blocul cu produsele noi. Pe pagina „Contacte” noi am pus în aplicare harta Google şi forma de feedback. Toate cerinţele stabilite de către client au fost realizate în întregime şi exact la timp.

Ați putea fi interesat de case-ul nostru despre dezvoltarea unui magazin online de bunuri pentru copii.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel