1. Principala
  2. Site-uri
  3. Wellnes and Spa Termal

Crearea site-ului pentru Wellnes and Spa Termal

Wellnes and Spa Termal

Sarcinile stabilite

La crearea web designului site-ului, era necesar de a lua în consideraţie stilul de firmă şi culorile corporative ale companiei. Pentru a face site-ul atractiv, pe pagina principală era necesar de introdus un diapozitiv cu o imagine calitativă, blocul serviciilor principale cu butonul trecerii la toate serviciile, o galerie foto, recenziile şi linkul la paginile politicii întoarcerii produselor, siguranţei şi confidenţialităţii. În antet trebuia de adăugat butonul „contactaţi-ne”, coşul, linie de căutare internă.

Soluţiile realizate

În rezultat clientul a primit o realizare unui site web cu un design adaptiv, care era în corespundere cu toate cerinţele şi dorinţele sale. Secţiunile „Despre Termal” şi „Servicii” sunt prezentate într-un meniu derulant. Au fost introduse formulare de feedback, formular pentru a lăsa un comentariu. Antetul static cu logo, panoul de limbi, coş, linia căutării interne şi butonul „Contactaţi-ne” au fost adăugate. Pe pagina principală a fost adăugată fotografia şi recenzii. În subsol au fost adăugate trei blocuri de informaţie: datele de contact, orarul de lucru şi modalităţile de achitare. În consecinţă, este uşor şi simplu a găsi serviciul care vă interează în Wellnes and Spa Termal.

Vrei să știi cum a mers procesul de creare a unui site web cu tematică pentru femei? Citiți case-ul nostru despre asta.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit