+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Wellnes and Spa Termal

Crearea site-ului pentru Wellnes and Spa Termal

termal.md

Wellnes and Spa Termal — spa în Chişinău

Wellnes and Spa Termal — este unul dintre cele mai mari centre de relaxare din Chişinău cu o suprafață de 1000 de metri pătrați, cu un complex de baie excepţional şi multe servicii diverse de la masaj, băi turceşti şi ruseşti pînă la proceduri cosmetice. În complexul Wellnes and Spa Termal se poate de odihnit, avînd posibilitatea de a vă bucura de metodele de îngrijire a feței și a corpului din Est și Europa, dar de asemenea de a pătrunde în atmosfera confortului şi armoniei.

Wellnes and Spa Termal

Sarcinile stabilite

La crearea web designului site-ului, era necesar de a lua în consideraţie stilul de firmă şi culorile corporative ale companiei. Pentru a face site-ul atractiv, pe pagina principală era necesar de introdus un diapozitiv cu o imagine calitativă, blocul serviciilor principale cu butonul trecerii la toate serviciile, o galerie foto, recenziile şi linkul la paginile politicii întoarcerii produselor, siguranţei şi confidenţialităţii. În antet trebuia de adăugat butonul „contactaţi-ne”, coşul, linie de căutare internă.

Soluţiile realizate

În rezultat clientul a primit o resursă calitativă cu un design adaptiv, care era în corespundere cu toate cerinţele şi dorinţele sale. Secţiunile „Despre Termal” şi „Servicii” sunt prezentate într-un meniu derulant. Au fost introduse formulare de feedback, formular pentru a lăsa un comentariu. Antetul static cu logo, panoul de limbi, coş, linia căutării interne şi butonul „Contactaţi-ne” au fost adăugate. Pe pagina principală a fost adăugată fotografia şi recenzii. În subsol au fost adăugate trei blocuri de informaţie: datele de contact, orarul de lucru şi modalităţile de achitare. În consecinţă, este uşor şi simplu a găsi serviciul care vă interează în Wellnes and Spa Termal.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect