+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Weis

Dezvoltarea site-ului Weis la comanda

weis.md

«WEIS» - Magazin online de piese pentru sistemele de aprindere a motoarelor auto

«Weis» - este o companie specializată în comerțul cu amănuntul și în volum a pieselor pentru diverse mărci auto străine. Catalogul magazinului online oferă o gamă uriașă de componente ale sistemului de aprindere și alte piese de schimb, de la cei mai mari producători din lume. În plus, în afară de vânzarea pieselor pentru sistemul de aprindere a motoarelor, compania oferă servicii de întreținere și reparații ale autovehiculelor. Fiindcă sortimentul este foarte mare și plin de subtilități tehnice, pe site puteți descărca cataloage de piese de schimb în format pdf.

 

Weis

Sarcinile

Sarcina principală stabilită pentru specialiștii Studio Webmaster a fost: redesign-ul complet a site-ului. A fost necesar să se introducă o căutare rapidă a articolelor, un proiector complex pentru calcularea unei comenzi în regim online, formularul de comandă și un coș de produse. Meniul site-ului ar trebui să cuprindă secțiunile: "E-shop", noutăți, "Proiector", "Autoservice", video, "Portal pentru profesioniști" și contacte. Pe pagina de contacte, a fost necesar să fie implementată harta Google.

Soluții implementate

S-a decis redesign-ul capital al site-ului. Au fost introduse toate uneltele de bază a unui magazin online funcțional. Programarea proiectorului a necesitat mai mult timp. Din pagina "Portal pentru profesioniști", orice vizitator poate vizualiza și afla informațiile necesare despre companie, echipamente și extinderea gamei de produse. Pagina principală este reprezentată de trei blocuri de informații, cu trecerea la o pagină detaliată și o listă de parteneri. În acest mod, clientul a obținut un magazin online de calitate și de maximă utilitate pentru a atrage noi clienți!

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect