+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. VDInteriors

Elaborarea site-ului VDInteriors la comanda

vdinteriors.com

V&D Interiors este o companie specializată în design interior

«Compania V&D Interiors» oferă o gamă completă de servicii pentru proiectarea și amenajarea interiorului în apartamente, case, camere individuale și spații comerciale. Începând cu dezvoltarea conceptului de design, furnizarea materialelor necesare și managementul complet al proiectului. Prima etapă este consultările, după care se realizează proiectarea conceptului și se desfășoară lucrările conform planului. Evident, o asemenea afacere are neapărat nevoie de o reprezentanță profesionistă în spațiul online.

 

VDInteriors

 

Sarcini

Au fost stabilite numeroase sarcini pentru a dezvolta site-ul. Un moment important a fost dezvoltarea unui design elegant și adaptabil pe toate dispozitivele. S-a decis ca înseși categoriile să fie amplasate în antetul site-ului. Evident, a fost cea mai bună soluție. Iar pentru un efect vizual plăcut și o prezentare clară a sferei de activitate a companiei, pe prima pagină trebuia introdus un slide care să prezinte câteva proiecte realizate. Un moment specific a fost sarcina de a implementa un buton fixat pe toate paginile pentru o contactare rapidă din partea vizitatorilor interesați.

Soluții

Specialiștii au creat un site cu un design elegant, care își păstrează esența pe toate dispozitivele. Slideshow-ul a fost programat rapid. Cea mai importantă și mai extinsă secțiune este Portofoliul, care conține subcategoriile sale, pentru o vizualizare rapidă a soluțiilor de proiectare propuse și implementate anterior de companie. Desigur, a fost implementat butonul fix. Totuși, pe pagina de contact, orice utilizator poate lăsa un mesaj completând formularul de feedback. Ca urmare, clientul a primit un site informativ care prezintă perfect profesionalismul companiei.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect